Jump to content
  • Kayıt Ol

Iinazuke Kyoutei


CHOBiTS

Önerilen İletiler

(düzenlendi)
Iinazuke Kyoutei

TANITIM

Kaneda Wataru çok küçük yaştayken ailesi boşandığından beri annesiyle yaşamaktadır ama orta okuldan beri annesi yurt dışında çalışmaktadır ve fazla birbirleriyle görüşmemektedir. Wataru orta okuldan beri sınıf arkadaşı da olan Tomo 'nun evinin yanındaki pansiyonlarından bir oda kiralamıştır. Sabah kahvaltıları birlikte yapıp beraber okula gitmektedirler.

Wataru'nun babasıyla ilgili hatırladığı tek şey boşanmadan önce büyük bir konakta oturduklarıdır ve o günden beridir babasını görmemiştir ve annesinin soy adını almıştır. Annesine daha fazla yük olmamak için evinde part-time oyun programcılığı yapmaktadır. Tomo'nun odasının balkonu Wataru'nun penceresine çok yakın olduğundan sürekli onu ziyaret etmekte, oyun oynamakta ve sabahları kaldırmaya bile gelmektedir (Tipik osananajimi hesabı). Wataru pencereden gelmenin tehlikeli olduğunu söylese de Tomo buna pek aldırış etmemektedir. Son zamanlarda Tomo, Wataru'nun kiralık ev ilanlarına baktığı için endişelenmektedir. Ayrılmayı mı düşünüyorsun diye sorduğunda buranın kirasını ve yemek masraflarımı annem gönderiyor ona daha fazla yük olmak istemiyorum der. Tomo Wataru'yu sevmektedir ama bunu kendine dahi itiraf edememiştir.

İkilinin İsokawa, Fubuki ve Miyako ile birlikte 3 kız 2 erkekten oluşan samimi bir arkadaş grubu bulunmaktadır. 2. sınıfa başlayacakları okulun ilk gününde grubun dördü F sınıfına düşmüş sadece Miyoko E sınıfına düşmüştür. Tomo üzülme beden derslerini iki sınıf ortak işliyor diye teselli eder. Sınıf öğretmenleri ve öğrenciler tanışırken öğrencinin biri duvar kenarı 3 sıranın boş olduğunu söyler. Öğretmen onları dert etmeyin yakında gelirler der.

Dersler bitip eve gitme vakti geldiğinde Wataru gece program yazdığı için hala uyumaktadır. Tomo uyuması için eve gitmesini söylerken sınıfa sivil kıyafetli 3 kız koşa koşa gelirler. Wataru'nun bu sınıfta oldukları görüp teyit ettikten sonra büyük bir sevinçle grubumuzun sırasına yaklaşırlar. Kızların gözleri sevinçten dolu doludur. Kızlardan sarışın olanı Wataru'ya yaklaşır ve ne olup bittiğini anlamadan dudaklarından öper. Başta Tomo olmak üzere herkes şaşkına dönmüştür. Uzun boylu turuncu saçlı olanı araya girer ve Wataru'dan özür diler. Sonra sarışını yanına çeker ve nasıl bir his olduğunu sorar. Harika olduğu cevabını alınca oda Wataru'nun dudaklarına yamulur. Herkes gibi Wataru hala şoktadır. Ondan sonrada kısa boylu sevimli olan kızda Wataru'yu öper. Tomo, Wataru'ya kızar neden öpüşüyorsun diye ama Wataru zorla öptüler der.Sonra kızlar biz Wataru'yu istediğimiz için buradayız derler. Sonra kızlar kendini tanıtır. Sarısın olan Tamayo Ougi, Uzun boylu turuncu saçlı olan Rika Aikyou, ve kısa boylu sevimli olan ise Sanae Mayuzumi olduklarını söyler. Ayrıca Rika bu öpücüğün onlarında ilk seferleri olduğunu belirtir ve Sanae görüşmeyeli çok uzun zaman oldu der.Wataru kim oldukları sorar çünkü hiçbirini hatırlamıyordur. Tamayo çantasından karton kapaklı bir dosya çıkarır ve Wataru'ya uzatır. Bu bizler için çok önemli der. Dosyanın kapağında Nişan Sözleşmesi yazmaktadır. Sonra kızlar biz senin gelin adaylarınız der. Wataru dosyaya bir kez bakar ve hemen kapatır bir daha da açmaz ve aldığı gibi eve gider. Tomo'da dahil kimseyle konuşmaz.

Ertesi gün o 3 kız sınıfa transfer olurlar ve boş sıraların sahipleri de böylece belli olur. Herkes hayran hayran bakarken kızlar kendilerini tanıtırlar .Kızlar köşedeki sıralar yerine Wataru'nun sağ, sol ve ön tarafındaki sıralara geçerler. Arkasında da durumdan rahatsız olan Tomo oturmaktadır. Wataru öğle arası kızlara durumun aslını sormak için okulun arka bahçesindeki bankta bekler. Tomo ve diğerleride gizliden arka taraftaki heykelin arkasına saklanıp onları izlemektedir.

Kızlar gelir gelmez eteklerini kaldırlar ve burası çok rüzgarlı der biri. Wataru ve diğerleri yine şaşırmıştır. Tamayo heykelin ardındaki Tomo'yu fark eder ama bozuntuya vermeden devam eder. Wataru kızlara dosya içindeki resmi gösterir. Resimde 3 küçük kız ve bir erkek vardır. Resmin üstünde de büyüdüğüm zaman ben Wataru Yukimizo, Tamayo, Sanae ve Rika ile evleneceğim diye yazmaktadır. Yazı ve resimdeki çocuk kendisine benzemektedir ama hala hatırlamamıştır. Kızlar çocukken sizin evin bahçesinde oynardık derler. Wataru bu Yukimizo Wataru kim der ve kızlar kendisi olduğunu söyler. Yukimizo babasının soyadı olduğunu belirtirler. Sen Yukimizo grubunun oğlusun der ve Wataru gerçek olacağını düşünemeyecek kadar şaşkına döner. Arkadan Tomo ve diğerleri kızların soyadlarını düşününce onlarında Japonya'nın ileri gelen ailelerinden olabilecekleri fikrine kapılırlar. Babası yıllardır görüşmesede tek oğlu Wataru'yu sürekli takip ettirmektedir. Saygın ailelerden gelen bu kızları oğlunun eş adayı olarak onaylamıştır. Kızlar mezun olunca aramızdan biriyle evleneceksin bu yüzden seçimini iyi yapmasını söyler. Wataru'nun aklında evlenmek gibi bir düşünce yoktur. Kızlar serçe parmaklarına taktıkları yüzükleri gösterir ve Wataru mezun olurken hangisinin yüzüğünden takacağını merak etmektedirler. Wataru resmin diğer tarafındaki sözleşme maddelerini sorar. O sırada İsokawa ortaya fırlayarak maddelerden birinde yazan evlenene kadar saflığımızı koruyacağız sözünü sorar. Wataru nerden çıktın demeye kalmadan Tamayo arkadaki diğer iki kızın adlarını söyler ve herkes deşifre olur.

-İsokawa bu demek oluyor ki sizler....?

-Tamayo evet hepimiz hala bakireyiz der.

İsokawa hepsi bakireymiş diye aptal aptal sırıtırken Fubuki'nin yanağını sıkması onu kendine getirir. Sonrasında kızlar ayrılır ve bizim grup evin yolunu tutarlar. Arkadaşları ve kendi de hala Yukimizo grubunun oğlu olduğu için şaşkın şaşkın konuşarak evlerine giderler. Odasına girip yatağına uzanan Wataru sözleşmeyi okuyup resme bakarak hala hatırlamaya çalışmaktadır. Bu sırada camdan Tomo onu izlemektedir. Camı açıp içeri girecekken ayağı kayar ve pencerede asılı kalır ve Wataru'dan yardım ister. Wataru asılı kalan ve düşmek üzere olan Tomo'yu var gücüyle çeker.İkisi birlikte yatağa düşerler ve kazara dudakları buluşur. İkisi de kızarır ve Tomo yardım ettiğin için teşekkür eder ve öpüşmenin verdiği şaşkınlığın etkisiyle dudağını tutar. Üstünden kalktığında Wataru, kızı çekerken külotu ve sutyeninin açıldığını görür. Tam o sırada kapı zili çalar. Bu arada kendine gelen Tomo üstünü başını fark edip düzeltir.

Kapıyı açtığında gelin adaylarını görür. Kızlar komşu odalara taşındıklarını ve ziyarete geldiklerini söyler. İçeride Tomo'yu görünce kızlar, bize göz kulak olman dileğiyle ev sahibemiz der.

İyice şakına dönen Tomo babasından hesap sormaya gider. Ailesi boş odalar dolduğu için çok mutludur ve 2 yıllık kirasıda ödenmiştir.Bir şey yapamayacağını anlayan Tomo sizlerle mücadeleye hazırım der ve savaş tekliflerini kabul eder. Ailesi ne demek istediğini anlamasada Wataru hariç tüm kızlar bunun bir mücadele olduğunun farkındadır.

Böylece Tomo, Wataru'yu etkilemek için cesur davranışlardan çekinmeyen bu kızlarla zorlu bir mücadeleye girişir.

 

KARAKTERLER

Tamayo Ougi - Ana Karakter

Tomo Kurebayashi - Ana Karakter

Sanae Mayuzumi - Ana Karakter

Wataru Yukimizo - Ana Karakter

Rika Aikyou - Ana Karakter

Koyuki Blancheur - Yardımcı Karakter

119945.jpg

DİĞER İSİMLERİ

Orijinal: Iinazuke Kyoutei

Japonca: 許嫁協定

 

BİLGİ

Kategori: Manga

Cilt sayısı: Bilinmiyor

Bölüm sayısı: Bilinmiyor

Yayım: 4 Tem 2012 - ?

Dergi: Young Ace

Türler: Ecchi, Romantik, Okul, Harem, Seinen

 

İSTATİSTİKLER

Puan: 7.06

Sıra: 8156

Veriler 23 Aralık 2016 Cuma günü 10:40 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 42263
 
KİŞİSEL NOT:
Spoiler

Yeni çıkan bir manga fazla bölüm yok ama çizimleri ve karakterleri çok güzel. Hikaye de biraz Kono Naka ni Hitori, Imouto ga Iru adlı seriye benziyor. Kapak resmine bakarsak hala kızlardan biri kayıp oda yakında dahil olur. Bu türü seviyorsanız zevkle okuyacağınıza eminim.

Düzenlendi: (Aurora Borealis)
Güncelleme
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 5
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CHOBiTS

    2

  • JNXL

    2

  • yondaime

    1

  • MousassaKanjeri

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Bir iki seneye animesini yaparlar, bizde izleriz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Mangaka'nın Myanimelistte diğer çalışmalarına baktımda hentai içerikli hep.Sanırım artık normale dönmüş.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Klasik hentai ile meşhur olayım sonra doğru yolu bulurum mantığı. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Mangaka'nın Myanimelistte diğer çalışmalarına baktımda hentai içerikli hep.Sanırım artık normale dönmüş.

Yok be pek yolundan şaşmamış. adam için aynı tas aynı hamam hala.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?