Jump to content
  • Kayıt Ol

Hataraku Maou-sama!


CHOBiTS

Önerilen İletiler

hatarakumaousama.jpg

Dengeki Online göre, light novel "Hataraku Maou-sama!" Tv anime serisine uyarlanacağı duyuruldu. 2013 yılı içerisinde yayınması bekleniyor.

Bu tarzda çok sayıda manga okuduğumdan olsa gerek konu ve karakterler oldukça hoşuma gitti.Güzel bir yapım olacağını düşünüyorum.

Konu:

Şeytan Kral Sadao dünyayı hakimiyeti altına almaya çok az kalmışken Kahraman Emilia tarafından yenilir ve başka bir boyuttaki dünyaya kaçmak zorunda kalır. Bu dünyada indiği yer ise günümüz Tokyo'sudur. Güçlerini kaybeden şeytan kralın geriye kalan tek yeteneği dünyayı fethetmektir ama oda yeni yaşamı için oldukça gereksizdir. Çünkü artık yaşamını sürdürebilmesi ve günlük ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmak zorundadır.Sadou ve genarali Shirou insanlar dünyasında büyülü güçleri olmadan fakirlik içinde yaşamaktadır. Sadou MC Donald'ta siparişlere bakarken, Shirou'da ev işleriyle uğraşmaktadır. İkiside geri dönmek ve güçlerini yeniden kazanmak hayaliyle yaşamaktadırlar. Ne varki bilmedikleri bu dünyaya onları bulup öldürmek için gelen Kahraman Emilia (Resimdeki kılıçlı kız) ile fazla sürmeden karşılaşacaklardır ama Emilia şimdi Yusa Emi adında bir vatandaş kılığındadır ve aslında durumu bizimkilerden daha perişandır. Oda güçlerinin kaynağı kutsal kılıcını kaybetmiştir. Sıradan biri olsada diğer dünyayı korumak için ekmek bıcağıyla olsa bile Sadou ve yardımcısını öldürmek zorundadır. Ama işler onların sandığı kadar kolay olmadığı gibi bu dünyada kendilerinden başka güçleri olan ve Mahou ve kahramanı öldürmek isteyen bir takım güçler ezeli düşmanları birbirine yakınlaştıracaktır.

Resmi Sitesi:

Maou-sama official website

Staff

Director: Hosoda Naoto

Series Composition: Yokotani Masahiro ("Beelzebub")

Character Design: Ikariya Atsushi ("Fate/Zero")

Production Studio: White Fox

Cast

Satan: Ohsaka Ryota

Emilia: Hikasa Yoko

Sasaki Chiho: Tohyama Nao

Alsiel: Ono Yuki

Romanın manga adaptasyonu ve yan hikayesi olan "Hataraku Maou-sama! High School!" Aylık Comic Dengeki Daioh ve Aylık Dengeki Maoh, dergilerinde ayrı ayrı yayınlanmakta..

Anime PV

Kaynak:

http://myanimelist.net/forum/?topicid=496273

Sitemizde yapılan haberleri paylaşırken AMT Fansub'tan alıntı olduğunu belirtmeyi unutmayın. Yazan: CHOBiTS

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 10
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CHOBiTS

    3

  • darkness167

    1

  • DevilRanger

    1

  • DeaNBlacK

    1

konusus ilginçmiş çıksında bir bakalım

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Kendi dünyasından sürgün edilen şeytan kral Bizim dünyamıza gelir. Oldukça hoş bir konu :D Çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum ^^

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

konusu artik bana olagan geliyor ozellikle son bir kac donemde bu tarz animeler cogaldi ve oldukcada guzel oluyorlar cerezlik anime olarak gorsemde cerez her zaman cok daha ilgimi cekiyor hos oluyor eger hafifinden ecchilikte olursa tadindan yenmez uzun soluklu bunun gibi bir animenin sart oldugunu dusunmeye basladim uzun soluklu katiksiz savas animelerindense bu tarz eglenceli animelerde pek ilgi cekmiyor birde konusunun kisitli olmasi sinir bozucu oluyor. ln vn gibi yerlerden gelenleri anliyorum fakat mangadan gelenler daha ilginc konular uretmeli kisisel gorusum bile olsa bu goruse katilicak bir cok kisinin oldugunu dusunuyorum

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ecchi olacak bir yapım değil 2 bölüm mangasına baktım hiçbirşey yoktu.Son zamanalrda çıkan benzer yapımlarda ecchi SaO hariç tavan yapıyor.Çok ahım şahım olmasa bile dediğin üzere güzel bir çerezlik olur.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Mutlaka izleyeceğim, Ecchi içeriğin olmaması ayriyeten iyi olmuş.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

çok hoş bir konu animesini merakla bekliyorum

teşekkürler

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 ay sonra...

Eğlenceli geldi bana konusu, mangası nasıl bilmiyorum ama bayağı komedi çıkartılabilecek bir konusu var :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

1-2 bölüm izlendikten sonra net karar verilebilecek bir seri. Klişe temayı nasıl değerlendirdikleri önemli. Konuyu okuyunca ilginç bir yönü olduğu, aşikar. Fakat, yeterince oturtulmamış bir senaryo ve atmosfere sahip olursa uzun soluklu bir seyir keyfi almak pek mümkün değil. Bu yüzden, çıksında bir kaç bölüm izler karar veririz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 ay sonra...

Yeni PV yayınlandı. PV'de seriden sahneler bulunuyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

pv den çok özel bölüm gibiydi. Resim olsa bile henüz Mangada görmediğim iki karakterde vardı. Az kaldı güzel seri olacak sitemize cevirmenlerine duyrulur.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?