Jump to content
  • Kayıt Ol

Gatchaman Live Action Movie


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

gatchaman.jpg

Tek kanallı dönemde ülkemizde de gösterilen klasiklerden Gatchaman'ın 40. yıldönümünde Live Action filmi duyuruldu. İlk bilgilere göre yönetmen Toya Sato (Grave of Fireflies, Sexy Voice and Robo, Kaiji ve Gokusen uyarlamaları), senarist ise Yusuke Watanabe (Gantz, 20th Century Boys ve Bloody Monday uyarlamaları ile 2013'de gelecek yeni Dragonball Z Anime filmi) olacak, Shinji Aramaki (Bubblegum Crisis külliyatı, Appleseed, Megazone 23, Full Metal Alchemist, Wolf's Rain, Genesis Climber Mospeada, Mobile Suit Gundam: MS IGLOO, Scryed, Starship Troopers: Invasion, Viper's Creed) ise karakter dizayn ve konsept uyarlamalarını yapacak.Takashi Yamazaki (Uchuu Senkan Yamato ve Always: Sunset on Third Street uyarlamaları ile Returner) ise özel efekt yönetmenliğini üstlenecek. Koike Takuro (Kamen Rider W Forever, Kamen Rider Fourze: Movie Taisen Mega Max, Last Samurai) ise aksiyon kareografilerini hazırlıyor. İlk bilgilere göre film hem Gantz hem de Yatterman uyarlamalarından da fazla CG sekans içerecek.

Tori Matsuzaka (Samurai Sentai Shinkenger, Hack The Movie) Beyaz Kartal Ken'i canlandırıyor. Go Ayano (Kamen Rider 555, Rurouni Kenshin) Siyah Akbaba Joe'yu, Ayame Goriki (Mirai Nikki, IS) Kuğu Jun'u, Tatsuomi Hamada (Ultraman Zero, Gokaiger vs. Gavan) Serçe Jinpei'yi ve Ryohei Suzuki (Hana Kimi) de Baykuş Ryu'yu canladıracak

Çekimler 15 Ekim'de başlayacak ve 2013 yaz sezonuna yetiştirilmeye çalışılacak.

İlk Gatchaman sezonu 1972'deki ilk yayınlanışında %21'lik bir ortalama rating'e ulaşarak Anime tarihindeki önemli başarılardan birini elde etmiş ve 3 sezon ile OVA serilerinde 200 bölümden fazlasına yayılmıştı. ABD'de 80'li yıllarda da büyük bir başarı kazanmış ve ülke içi piyasaya çizgiromanları da hazırlanan bu serinin yakın zamanda Imagi (Astro Boy, Ninja Turtles) tarafından planlanan bir de uzun metraj filmi hazırlanıyordu fakat fragman çıkmış olmasına karşın iptal edilmişti.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 8 ay sonra...
  • İleti 1
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    2

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?