CHOBiTS 13 Ekim 2012 Share 13 Ekim 2012 Urobuchi Gen'in Mahou Shoujo Madoka★Magica Movie 1: Hajimari no Monogatari, broşürü üzerinde yazan röportajında Madoka Magica projesininin 3 film ile sınırlı kalmayacağını söylemekte. Urobuchi yinede projenin ne şekilde devam edeceğine dair tam bir bilgide vermiş bulunmamakta. Kaynak: http://myanimelist.net/forum/?topicid=503791 Sitemizde yapılan haberleri paylaşırken AMT Fansub'tan alıntı olduğunu belirtmeyi unutmayın. Yazan: CHOBiTS Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
JNXL 13 Ekim 2012 Share 13 Ekim 2012 Daha önce Magical Girl temalı bir yapımın devamına sevineceğimi söyleselerdi güler geçerdim. Ama bu serinin devam etmesini bekliyorum. Umarım devam niteliğinde bir seri şeklinde yayınlarlar Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 13 Ekim 2012 Share 13 Ekim 2012 Merakla bekliyorum Süper bir haber ^^ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 13 Ekim 2012 Share 13 Ekim 2012 Açık uçlu bir röportaj ile yeni bir sezon beklentisine girmek için erken. Geçmiş yıllar bunun örnekleri ile dolu. Yeni bir roman serisini de kastediyor olabilir. Açık ayrıntılar yada resmi duyuru beklemek en iyisi. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CloudT 13 Ekim 2012 Share 13 Ekim 2012 Eğer çıkarsa ne ala ama kesin haberleri bekleme taraftarlarından biri de benim. Boş yere ümitlenmeye gerek yok ama olabileceğini bilmek bile güzel bir haber. Sevdiğim serilerden biridir. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
KirikAlita 5 Haziran 2014 Share 5 Haziran 2014 Bu haberi iki sene sonra görmek de bir marifet, benim için. Sabırsızlıkla beklemekteyim valla. Bakalım asıl son ne olacak, merak ediyorum valla Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap