Aurora Borealis 15 Ekim 2012 15 Ekim 2012 Gwi TANITIM "Kendi geleceklerimizi kendimiz hazırlar, sonra da kader deriz." Disraeli Ben "Gwi-gum" "Dünyadaki tüm kötülükleri yok edecek ve bu toprakları barış, huzur ve refah getirecek kişiyim. " Manhwa; mu-Sang isimli "Gwi" bulup öldürmek için yollara düşmüş bir adamın hikayesini anlatmaktadır. İmparatorluk dahil yoluna hiç kimsenin çıkmasına izin vermez. Tek hedefi vardır. Seyahati sırasında "Gwi" nin izlerini ararken, kendisi ile aynı izi taşımakta olan Yeo San-Hwa tanışır. Aslında onu kurtarır. İşte kader dediğimiz ağ orada kendini göstermektedir. Gerçekten kaderinde onla karşılaşmak var mıydı? Ama en önemli soru ise "neden Gwi" aramakta ve ona karşı bu kadar büyük bir kin beslemektedir. "İhanete uğramanın acısını yalnız hainler bilir." Shakespeare Her ne kadar hikayede "gwi" bir çeşit hayalet gibi betimlenilmekte ise (başlarda) kelime' nin asıl anlamı "Farsça Körfez Savaşı hastalığı" dır. KARAKTERLER Cheon-Ho - Ana Karakter Mu-Sang - Ana Karakter Yeo San-Hwa - Yardımcı Karakter DİĞER İSİMLERİ Orijinal: Gwi Japonca: 귀 Diğer: Demon, Ghost, Ears BİLGİ Kategori: Manhwa Cilt sayısı: 5 Bölüm sayısı: 34 Yayım: 2006 - 2008 Dergi: Yok Eser: Young-Oh Kim (Çizim), Oh Rhe Bar Ghun (Hikâye) Türler: Seinen İSTATİSTİKLER Puan: 7.25 Sıra: 5989 Veriler 22 Aralık 2016 Perşembe günü 22:05 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 11633
Shiniori 15 Ekim 2012 15 Ekim 2012 trajedi ve psikolojik bu 2 tarz beni acayip bayar hiç okumayayım izlemeyeyim
Aurora Borealis 15 Ekim 2012 Yazar 15 Ekim 2012 trajedi ve psikolojik bu 2 tarz beni acayip bayar hiç okumayayım izlemeyeyim Türü beğenmemiş olman işime yaradı tür kısmını düzenlemeyi unutmuşum iyi mi:) sağol bende diyorum pskoloji mi ne alaka:D
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap