MikaN 16 Ekim 2012 16 Ekim 2012 Adı : KamisamaHajimemashita Tür : Komedi , Doğaüstü Güçler , Fantastik , Shoujo Yayınlama Tarihi : 04.10.2012 Nanami Momozono babasının kumar borçları yüzünden kasabayı terketmesinden sonra evinde yalnız yaşamaktadır. Ancak babasının borcu olan kötü adamcıklar dairesine el koyarlar ve onu kapı dışarı ederler. Karakterimiz evsiz olduğundan köpek kulakları olan bir adam evinde yaşayabileceğini söyler. Ve Nanami çaresiz olduğundan bu davete balıklama atlar. Ancak bu işin altından Tapınak çıkar , Nanami bu tapınağa kapatılır. Farkında olmadan yerel Tanrı görevini devralmıştır. Nanami ne tür tehlikeli ve büyük sorumluluklar aldığının farkında değildir. Ve huysuz eski bir tanıdığı vardır ama peki bu kimdir …? Oldukca sıcak biri. Tanrı olmak için ne tür donanımlar gerekli ? Kaynak : animetake. Çeviri : MiKaN Kendi görüşüm : Çizimleri ve konusu ilginç geldiği için beğendim diyebilirim. Hatta elimdeki OVA dan sonra çevirmeyi düşünüyorum. ( Tabi kimse çevirmezse )
CloudT 16 Ekim 2012 16 Ekim 2012 Bence oldukça hoş bir seri. Kimse el atmıyor diyordum, geçenlerde Lady Melanie çevirisini yapmıştı. Devam edecek mi sormadım bilmiyorum lakin çevirisinin birilerinin üstlenmesine sevindim. Çıkar çıkmaz izlemek istemiştim ve izlediğimde umarım birileri çevirir demiştim. Sonunda da çevirenler çıkıyor. Kolay gelsin, beklemedeyim.
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap