Doqac 20 Ekim 2012 Share 20 Ekim 2012 Arkadaşlar bildiğiniz üzere Little Busters'ın animesi çıkalı çok uzun bir süre olmadı.Yanlış hatırlamıyorsam şu anda 2 yada 3. bölümü verilmiş olacak.Gelelim bu Little Busters animesinin nerden uyarlandığına...Little Busters bir visual novel(görsel roman) olup Japonya'da uzun süre önce yayınlanmış ve en az Clannad kadar ses getirmiş bir oyundur.Evet,yanlış düşünmüyorsunuz Little Busters'ın yapımcısı da Key.Oyunumuzun konusuna gelirsek;Baş karakterimiz Riki ailesini küçük yaşlarda kaybeder üzgün ve depresif bir şekilde yaşarken arkadaşlarıyla bir arkadaş grubu kurarlar adı Little Busters'dır.Riki arkadaşlarıyla takılırken çok eğlenir.Fakat lise çağına gelmişlerdir bile...Bakalım bu arkadaşlar arasındaki ilişki bu çağdan nasıl etkilenecek ? Açılış Videosu : Merak ettiğiniz bir şey olursa Buraya tıklayarak daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
painscream 20 Ekim 2012 Share 20 Ekim 2012 Bunu yanlış yere açtığınızı düşünüyorum. Visual Novel Tartışmaları bölümüne visual novel ile ilgili konularınızı açabilirsiniz. http://www.animemangatr.com/forum/visual-novel-tartismalari/ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
AkuTan 20 Ekim 2012 Share 20 Ekim 2012 Milletin visual novel adı altında bir bölüm olduğundan haberi bile olmaması bölümü doldurmak için elinden geleni yapan benim adıma pek bi hüzün verici Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
MikaN 7 Kasım 2012 Share 7 Kasım 2012 Ben bu resmi göreli hemen hemen 5 6 ay olmuştu sanırım.Anime diye bayağı aranmıştım ve bulamamıştım. Demekki oyun karakteriymiş . Ama anime olarak izlemek de ayrı keyif verecek. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 16 Mart 2014 Share 16 Mart 2014 Konuyu deli hortlattim ama biri şu ilk mesajdaki resimleri şunlarla değiştirebilir mi, sayfanin sağliği açisindan. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
asisitasit 21 Aralık 2014 Share 21 Aralık 2014 böööö diyerek konuyu trollerim de gece 3 la saat neyse rin'e özel yerin başına geldik ama O NEYDİ ÖYLE KENGO REYİZZZZZZZZZZZZZ adam kulbu kırınca mavi ekran verdi bildiğin Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
xhocax 29 Aralık 2014 Share 29 Aralık 2014 Little Busters! ex ile memorial sürümü arasında çok fark var mı? İkisi de aynı tarihte yayınlanmış. Oynamayı planladığım bir seri ama hangi sürümünü oynasam bilemiyorum Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
AkuTan 29 Aralık 2014 Share 29 Aralık 2014 Little Busters! ex ile memorial sürümü arasında çok fark var mı? İkisi de aynı tarihte yayınlanmış. Oynamayı planladığım bir seri ama hangi sürümünü oynasam bilemiyorum Little Busters EX ile Memorial'in ingilizce çevirisi yok henüz. Aralarındaki tek fark h-sceneler. Şöyle anlatayım : Little Busters: 30 saat - Erotik sahneler yok Little Busters Memorial: 50 saat - Erotik sahneler yok (yani genişletilmiş hikayeler, yeni routelar ve yeni mevzular vs) Little Busters EX: 50 saat ve +18 sahneler. Saatler tamamen kafamdan sallama, Daha rahat anlaşılsın diye sayılara döktüm. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
xhocax 30 Aralık 2014 Share 30 Aralık 2014 Little Busters EX ile Memorial'in ingilizce çevirisi yok henüz. Aralarındaki tek fark h-sceneler. Şöyle anlatayım :Little Busters: 30 saat - Erotik sahneler yok Little Busters Memorial: 50 saat - Erotik sahneler yok (yani genişletilmiş hikayeler, yeni routelar ve yeni mevzular vs) Little Busters EX: 50 saat ve +18 sahneler. Saatler tamamen kafamdan sallama, Daha rahat anlaşılsın diye sayılara döktüm. Little Busters EX ve Little Busters Me'nin partial patch'ı mevcut. Dokidoki fansub ve Team Fluffy çevirisiyle.Ayrıca chitrans'la çalışsın yeter.Kalan kısmı Japoncasıyla da bir şekilde oynanır. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
asisitasit 31 Aralık 2014 Share 31 Aralık 2014 evet harukayı okurken de beynim yandı gg izi Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 31 Aralık 2014 Share 31 Aralık 2014 Ya of ben de bi daha okumak istiyorum, silin beynimden lbyi ;_; Masatooooo <3 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap