MikaN 23 Ekim 2012 Share 23 Ekim 2012 D.C. Da Capo Tanıtım: Her şeyin bir rüya olması ne kadar güzel olurdu. Her sene ağaçlar çiçeklenir. Özellikle kiraz ağaçları ama Hatsune adasındaki kiraz ağaçları farklı onların çiçekleri esrarengizdir, mistik bir gücü vardır… Ana karakterimiz olan Jun’ichi Asakura, uykusunda diğer insanların rüyalarını görebilme gücüne sahip biridir. Bir sabah uykuda iken tuhaf bir rüya görür. Rüyasında, kendisini, rüyada gören küçük bir kız vardır. Kızı hatırlar, küçük kız onun eski bir arkadaşıdır. Ancak üvey kız kardeşi Nemu Asakura tarafından uyandırılır. Okula gitmek için evden çıkarlar ve geç kalma telaşı yüzünden biraz da koşar adım okula varırlar. Jun’ichi rüyasında gördüğü kızı okulda görür; Sakura Yoshino, Amerika’dan dönmüş ve okula yeni transfer olmuştur. Bu Jun’ichi”ye âşık olan Nemu’yu kıskançlıktan çıldırtır. Sakura’nın dönüşü ve kiraz ağaçlarının mistik atmosferi Jun’ichi başa çıkması gereken sorunları tetiklemiştir ve Jun’ichi' nin işi hiç kolay değildir… Kaynak : animegen.tr BURADAKİ DUYURUYA İSTİNADEN Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
liukang 25 Ekim 2012 Share 25 Ekim 2012 Bu animenin 4 sezonu var ve müthiş bir romantik anime okadar çeviri grubu var bu anime neden çevrilmiyor anlamıyorum maalesef.... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ShinigamiKhan 25 Ekim 2012 Share 25 Ekim 2012 Tüm serilerini çevirip yeni çıkacak olan 3. sezona da el atmayı planlıyorum, ama zaten çok fazla serim var ve tek başıma yeni seri çıkana kadar tüm bölümleri çeviremem. Bu yüzden çeviri yardımı yapabilecek tüm arkadaşları bekliyorum. Bkz: http://www.animemangatr.com/forum/duyurular/5754-da-capo-ceviri/ Not: I ve II var ve bunlar iki sezon yani bahsettiğin 4. sezon değil yanlışın var, Da Capo III kış sezonunda çıkacak. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
liukang 25 Ekim 2012 Share 25 Ekim 2012 Benim bahsettiğim 4 seri şöyle Da Capo, Da Capo Second Season ve Da Capo 2,Da Capo 2 Second Season ama zaten sen el atmışsın ben görmedim galiba kusura bakma.Bide bunun gibi To Heart serisi var. buda çok güzel. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
darkness167 25 Ekim 2012 Share 25 Ekim 2012 pek romantik ve dramın bir arada olduğu animeleri sevmeme rağme ilk sezonunu ing alt yazılı olarak izledim romantik ve dram sevenler içn güzel bir anime Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap