DevilRanger 23 Ekim 2012 Share 23 Ekim 2012 İyi günler arkadaşlar ben Exiled-Destiny grubunun çevirdiği Mermaid Forest serisini çevirmek için indirmiştim. Altyazılar SofSub olmasına rağmen bi türlü çıkmıyor Aegisub'da "file has no recognised subtitle tracks" hatası veriyor. MKV Extract GUIile çıkardığımda da altyazıda hiç bir şey gözükmüyor bomboş açılıyor yani. Bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mıdır acaba? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
crows005 23 Ekim 2012 Share 23 Ekim 2012 İndirip bakmak lazım, şimdi. Şimdi işteyim akşama kadar beklersen indirip bakarım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hitokiri 23 Ekim 2012 Share 23 Ekim 2012 E-D grubu bir fansub grubu değil rip grubudur. Bu yüzden altyazıları çoğu zaman riplemeden olduğu gibi vobsub olarak verir. O nedenle o ripler içindeki altyazıların riplenip srt ye dönüştürülmesi gerekmektedir. SubRip'le Altyazı Ripleme Sanatı Not: Şansına birileri senden önce ripleyip altyazıyı paylaşmış: Mermaid Forest İngilizce Altyazı Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 23 Ekim 2012 Yazar Share 23 Ekim 2012 E-D grubu bir fansub grubu değil rip grubudur. Bu yüzden altyazıları çoğu zaman riplemeden olduğu gibi vobsub olarak verir. O nedenle o ripler içindeki altyazıların riplenip srt ye dönüştürülmesi gerekmektedir. SubRip'le Altyazı Ripleme Sanatı Not: Şansına birileri senden önce ripleyip altyazıyı paylaşmış: Mermaid Forest İngilizce Altyazı Çok teşekkürler arkadaşım Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
crows005 23 Ekim 2012 Share 23 Ekim 2012 Bana gerek kalmamış arkadaşlar halletmiş. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 25 Ekim 2012 Yazar Share 25 Ekim 2012 Bana gerek kalmamış arkadaşlar halletmiş. Düşünmen yeterli kardeşim sana da çok teşekkürler Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
MikaN 7 Kasım 2012 Share 7 Kasım 2012 Aha aynı sorun var bende nasıl yapcam yardımmmmmmm Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hitokiri 7 Kasım 2012 Share 7 Kasım 2012 Hangi serinin altyazısı ve dosyalarında bu sorunu yaşıyorsun ? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap