CHOBiTS 24 Ekim 2012 Share 24 Ekim 2012 Resmi sitesine göre, Hobby Japan magazin dergisinin figür serisi "Nanatsu no Taizai (Yedi Günah)" nin animeye uyarlanacağı duyuruldu. İki bölümden oluşacak yapım tek bölüm olarak piyasaya çıkacak. 7 günahı temsil eden yedi şeytan karakterin resimleri spoiler içinde bulunmakta. Resmi Sitesi: 7 Sins anime official website Cast: Director & Character Design: Kaneko Hiraku Series Composition: Uezu Makoto Production Studio: Remic Kaynak: http://myanimelist.net/forum/?topicid=508515 Sitemizde yapılan haberleri paylaşırken AMT Fansub'tan alıntı olduğunu belirtmeyi unutmayın. Yazan: CHOBiTS Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
VarOlanBiri 24 Ekim 2012 Share 24 Ekim 2012 Günahkar bir adam olarak izlemem gerektiğini fark ettim:) Karakterlerde iyi yani:) Bir tek beelzebub ilgimi çekmedi, o da adının hürmetine gideri var. Satan alır gider diyorum. Çizimler echhi gösteriyor ama, belki normal'de olabilir. Ecchisi var mıdır acep? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Day[9] 24 Ekim 2012 Share 24 Ekim 2012 Fanservis seriler gibi olacağa benziyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Derflinger 24 Ekim 2012 Share 24 Ekim 2012 Hoşuma gitti, çıkınca izleriz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
darkness167 24 Ekim 2012 Share 24 Ekim 2012 hoşuma gitti bir günahkar olarak çıksında bakalım Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 24 Ekim 2012 Yazar Share 24 Ekim 2012 Bizim gençlik günaha meilli bu tarz haberler fazla prim yapıyor doğrusu. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ShinigamiKhan 24 Ekim 2012 Share 24 Ekim 2012 Güzel bir yapım olacak gibi duruyor ama 2 bölümde ne yapabilirler ki? Holy Knight gibi olacaktır büyük ihtimal, konu karakterler vb başarılı ama hikaye işlenişi açısından hiçbir şey olmayacak. Bu arada her zamanki gibi; <3 Belphegor demek isterdim ama, Beelzebub ezer geçer. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CloudT 24 Ekim 2012 Share 24 Ekim 2012 Herhangi bir beklentim yok bir çok açıdan başarısız. Konuya girerken "7 Günah" ile tasvir edilen daha iyi bir seri beklerdim -ki gördüklerimle düşündüklerimin alakası bile yok. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
k3np4ch1 1 Kasım 2012 Share 1 Kasım 2012 Pride - Kibir. (Yukarıda dendiği gibi Lucifer'e atfedilmiştir.) Greed -AÇGÖZLÜLÜK(Gluttony'e çok benzer ama ondan biraz daha farklıdır.) Mammon Lust - Şehvete olan düşkünlük. Asmodeus Envy - Kışkançlık. Leviathan Gluttony - Oburluk Beelzebub Wrath - Öfke, nefret. Satan (Karıştırılmamalıdır ki; Satan ve Lucifer farklıdır.) Sloth -Tembellik. Belphegor sanırım böyleydi şeytanların anlamları Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap