liukang 26 Ekim 2012 Share 26 Ekim 2012 Girls Of The Wild's TANITIM Wild's lisesi tüm kızların özel anlamda bir dövüş uzmanı olarak yetiştirildiği 42 yıllık geçmişi olan bir okuldur. Bu okulda düzenlenen Wild's ligi adlı turnuva bu kızların birbirleriyle acımasız bir şekilde dövüştükleri dünyadaki yegane çok meşhur bir turnuva olarak ün salmıştır. Konuda bundan sonra başlıyor.Wild's lisesinin müdürü liseyi karma bir lise haline getirmeye karar veriyor. Ve kahramanımız Song Jae Gu da bu okula burslu olarak alınan tek erkek öğrenci oluyor. İlk başlarda bu kadar dövüş sanatları uzmanı olan kızla dolu bir okula devam etmekte çok zorlanan Song Jae Gu sonraları biri Wild's ligini üst üste 2 kez kazanan kraliçe lakaplı kız olan üst sınıfı 3 kızında yardımıyla dövüş sanatlarını yavaş yavaş öğreniyor ve Wild's ligi ne katılıyor. Bu arada tabiki kızlar Jae Gu'ya aşık oluyor ve olaylar böyle sürüp gidiyor. KARAKTERLER Dal Dal Choi - Ana Karakter In Gyi Yoon - Ana Karakter Moon Young Lee - Ana Karakter Jae Gu Song - Ana Karakter Li Mi Nam - Yardımcı Karakter Go Seul Lee - Yardımcı Karakter Ina Lee - Yardımcı Karakter DİĞER İSİMLERİ Orijinal: Girls of the Wild's Japonca: 소녀 더 와일즈 Diğer: Shoujo the Wild's BİLGİ Kategori: Manhwa Cilt sayısı: Bilinmiyor Bölüm sayısı: 260 Yayım: 14 Ağu 2011 - 29 Eki 2016 Dergi: Naver Webtoon Eser: Hye-Jin Kim (Çizim), Hun (Hikâye) Türler: Aksiyon, Komedi, Dram, Dövüş Sanatları, Romantik, Okul, Harem İSTATİSTİKLER Puan: 7.93 Sıra: 1092 Veriler 22 Aralık 2016 Perşembe günü 22:16 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 45275 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
painscream 26 Ekim 2012 Share 26 Ekim 2012 Okumaya başladım, fena seri değil. Hem çevirisi de var Türkçe. (IMC çeviri grubu) Renkli bir seri ve şerit halinde. Daha yeni başladım ama ilgimi çekti diyebilirim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
xxxxxxx 26 Ekim 2012 Share 26 Ekim 2012 Okumaya başladım, fena seri değil. Hem çevirisi de var Türkçe. (IMC çeviri grubu) Renkli bir seri ve şerit halinde. Daha yeni başladım ama ilgimi çekti diyebilirim. Bu seride iyidir de Tower of god ve Noblesse serilerine bir göz atmanı öneririm aynı grup tower of god'a da bakıyor fakat daha çok gerideler seri ilk başta sıkıcı gibi gözüküyor fakat ilerde çok güzel olaylar oluyor(tabi ki o kısımlar daha çevirilmedi) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
liukang 28 Ekim 2012 Yazar Share 28 Ekim 2012 Editör sıkıntısı yüzünden Kotonaru çeviri grubu Türkçe çeviriyi geçici olarak durdurma kararı almış..Ne diyim üzüldüm çünkü güzel seriydi. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
tanoren 30 Ekim 2012 Share 30 Ekim 2012 Girls of the wilds mangwhasını (böyle mi deniyordu) bir süredir okuyordum, çizimler sade ama hareketi çok iyi vermişler. Konu biraz klişe ilerliyor, "güçlenmeliyim" falan. Ama aksiyon arıyorsanız bir miktar var. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
zero 7 Kasım 2012 Share 7 Kasım 2012 keyifle okunacak bir seri elinde çayınla aç oku Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
shmz1 9 Mart 2013 Share 9 Mart 2013 bu manganın yeni bölümleri ne zaman geliyo bi bilginiz varmı ya 63 de kaldıda !! Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
fake 9 Mart 2013 Share 9 Mart 2013 Türkçe'ye çeviren grupluk bir şey yok. İngilizce çevirisini yapan grup (Webtoon) en son 63. bölüme kadar çevirmiş. Şimdi baktımda Türkçesi 67. bölüme kadar gitmiş. Korece'den mi çeviriyorlar acaba? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Ryuga 9 Mart 2013 Share 9 Mart 2013 Türkçe'ye çeviren grupluk bir şey yok. İngilizce çevirisini yapan grup (Webtoon) en son 63. bölüme kadar çevirmiş.Şimdi baktımda Türkçesi 67. bölüme kadar gitmiş. Korece'den mi çeviriyorlar acaba? Başka gruplar da çeviriyor ing'e. Günceldeler şu an. http://www.mangaupdates.com/releases.html?search=69210&stype=series Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
fake 9 Mart 2013 Share 9 Mart 2013 Batoto'ya bakmıştım bir tek, orada da yoktu. Teşekkür ederim cevap için. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Zenci zehir 10 Mart 2013 Share 10 Mart 2013 güzel bir yapıma benziyor. çeviri biraz daha ilerleyince başlanabilir gibi Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
panres 26 Mart 2013 Share 26 Mart 2013 günceli yakaladım güzel seri. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
liukang 31 Mart 2013 Yazar Share 31 Mart 2013 Kotonaru çeviri grubu sadece Webtoon'un çevirisini kullanıyor diğer grupların çevirisini kullanmıyorlar sanırım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Retsamllort 12 Mayıs 2013 Share 12 Mayıs 2013 Arkadaş tavsiyesiyle başladım. bana veritas'a benziyor dediydi. Başları çok sıkıcıydı ama dövüş kısımları iyiydi. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
zhenya 29 Mayıs 2013 Share 29 Mayıs 2013 Su son dönemde özellikle webtoon lara sarmış biri olarak tavsiye ederim...Gerçi bu dövüş okulları faslı bir miktar sıkıcı olabiliyor konunun temelinden kaynaklı ama okurken hiç sıkmamıştı. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
kerem91 2 Temmuz 2013 Share 2 Temmuz 2013 kotanoru devam ediyor. 79.bölümü verdiler geçen gün. toplu olarak 4 bölüm verdiler. günce 93 teymiş galiba. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yahya_can 2 Temmuz 2013 Share 2 Temmuz 2013 bunun animesini yaparlarmı acaba Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cakiphan 6 Şubat 2015 Share 6 Şubat 2015 Kaç bölümdür bi arc bitmedi Daldal'ın anası da bi yeri bulamadı arkadaş , Kore'nin yolları eskidi be Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap