Jump to content
  • Kayıt Ol

To Heart


liukang

Önerilen İletiler

9k=

Anime'nin Adı: To Heart

Kategori: TV Serisi

Tür:Okul,Romantizm,Komedi,Drama

Bölüm Sayısı: 13

Yayım Tarihi: 1/4/1999 ile 27/6/1999 arası

Firma/Stüdyo: Oriental Light and Magic,AQUAPLUS KSS

Konusu

İki iyi çocukluk arkadaşı hemde komşu olan Hiroyuki Fujita ve Akari Kamigishi liseye yeni başlamışlardır.Zamanın ilerlemesiyle birbirlerine karşı olan duygularının değişmeye başladığını farkeden iki genç bu duygunun sevgiye dönüşmeye başladığını yavaş yavaşta olsa anlamaya başlayacaktır.Bu arada okulda yeni arkadaşlar edinmeye başlayacak olan Hiroyuki,Akari ile birlikte arkadaşlarının sorunlarını çözmesine yardımcı olmaya başlacaklardır.

Bundan başka To Heart:Remember My Memories (2004) ve To Heart2 (2005) adlı 2 devam serisi ve 3 adet OVA sı bulunmaktadır.Ayrıca visual noveli ve oyunları bulunmaktadır.

İki çocukluk arkadaşının yıllar sonra evliliğe kadar giden aşkını anlatan güzel ve insanın içini ısıtan bir anime.Başkarakterimiz çok iyi nazik ve kızların yardımına koşan bir tip.Dating sim tarzı oyundan uyarlama olduğu için sürekli kızlar karşısına çıkıyor.Aynı konuda başka animelerde var ama yinede okul romantizm sevenler için ideal bir anime.Türkçe çevirisi yok maalesef.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 8
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • liukang

    4

  • CloudT

    2

  • AkuTan

    1

  • Ayşenur11

    1

resimdekilerin ikisi de kız değil mi =D ?

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Açıkcası pek tatmin eden bir tanıtım olmamış. Daha fazla ayrıntıya ve kişisel yorumlar eklersen çok daha iyi olabilir.

Ve, seriye gelirsek, "yaşamın içinden" türünü barındırsada "harem" türüyle pek sevmediğim yapımlardan biri.

Fakat seiyuu'ları iyidir. "Kawasumi Ayako" gibi. Kendisini, Gosick-GTO-Gintama-Accel World gibi bir çok seriden tanıyabiliriz.

Seri öyle drama yüklü değil, yada kısaca kötü de diyemeyiz. Sadece güzel çünkü çizimleri fena değildir. Ve bana göre anlatım tarzıda iyi.

Açılış şarkısını söyleyen, Masami Nakatsukasa çok iyi bir performans çıkarmış. Piyano başında gerçekten iyi.

Kapanış şarkısınıda seiyuu'lardan Kawasumi Ayako söylerken, Masami gibi kendiside iyi iş çıkartmıştır. "Yell" şarkısını playlist'mde vardır. Ara sıra dinlerim.

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Önerin için teşekkür ederim animesever biri olarak çevrilmemiş animeleri burada tanıtmaya devam edeceğim daha yeni yeni yaptığım için bir kusurum olursa affola :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Kusur falan yok sadece daha yararlı olunabilmesi açısından nasıl olması gerektiği hakkında kendimce bazı fikirler sundum gerisi sana kalmış.

Ve eline sağlık. ^.^

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Alıntı tanıtım kaldırılıp yerine kendi tanıtımım eklenmiştir.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Orjinali olan visual novel'i klasiklerden biri olarak gösterilirken,hele spin off'u To Heart 2 üzerinden 8-9 yıl geçmesine rağmen hala türü içinde zirvelerde olmasına rağmen animesi için bir key animesinin çeyreği kadar özen gösterilmemiş olması gerçekten çok üzücü.Visual novelin bu kadar ünlü olduğunu öğrenince insan bi şok geçiriyor zaten nasıl diye,oynadıktan sonra bu kadar kaliteli birşey nasıl bu kadar berbat animasyona dökülmüş diye 2. bir şok yiyosunuz.Açıkçası pek kimsenin izlemesini tavsiye etmem animesi benim gözümde zaman kaybından öteye gitmez,severek izleyenide malesef görmedim daha.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • 5 hafta sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?