hurdacı 27 Ekim 2012 Share 27 Ekim 2012 (düzenlendi) Nisekoi TANITIM Ichijou Raku yüksek notlar alan iyi bir öğrencidir. Hedefi okuyup normal bir meslek edinmek olsa da kendisi bir yakuzanın çocuğudur ve zamanı gelince başa geçmesi beklenmektedir. Fakat o bunu istemez ve ailesi hakkında kimseye söz etmez. Bu sıralar yakuzanın gansterlerle başı derttedir. Yakuza lideri ve gansterlerin başı bir karara varır. Çocuklarını sevgili yapıp aradaki anlaşmazlığı kaldırmayı hedeflerler. Çocuklarını tanıştırırlar ve kız Ichijou'nun nefret ettiği, sınıfına yeni nakil gelmiş olan Kirisaki Chitoge'dir. Kedi-köpek gibi didişen bu ikili baştan bu işe karşıdır fakat aileler artık karara varmıştır. Birbiri ile her seferinde kapışan bu ikilinin sevgili olduğundan emin olmak isteyen yakuza ve gansterler ise her yerde bu ikisini takip eder. Ichijou Raku bu işten nasıl kurtulacağını düşünmektedir, çünkü aslında sevdiği başka biri vardır. KARAKTERLER Chitoge Kirisaki - Ana Karakter Kosaki Onodera - Ana Karakter Raku Ichijou - Ana Karakter Seishirou Tsugumi - Yardımcı Karakter Marika Tachibana - Yardımcı Karakter Shuu Maiko - Yardımcı Karakter Haru Onodera - Yardımcı Karakter DİĞER İSİMLERİ Orijinal: Nisekoi İngilizce: Nisekoi: False Love Japonca: ニセコイ BİLGİ Kategori: Manga Cilt sayısı: 25 Bölüm sayısı: 229 Yayım: 7 Kas 2011 - 8 Ağu 2016 Dergi: Shounen Jump (Haftalık) Eser: Naoshi Komi (Hikâye & Çizim) Türler: Komedi, Romantik, Okul, Shounen, Harem İSTATİSTİKLER Puan: 7.83 Sıra: 1443 Veriler 22 Aralık 2016 Perşembe günü 12:35 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 31499 Düzenlendi: 22 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
liukang 27 Ekim 2012 Share 27 Ekim 2012 konusu güzeie benziyor okumaya başlayacağım.. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 27 Ekim 2012 Share 27 Ekim 2012 İlk bölümden beri takip ettiğim bir manga.Tanıtımını yapmaya niyetlendim kaç kere ama üşendiğimden yapamamıştım. Resimdekilerden başka 2 tane daha heroine adayımız var.Ben daha çok resimdeki siyah saçlı kızın olmasını isteyenlerdenim. Buna benzer manga önerisi istersen bolca yapabilirim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
hurdacı 27 Ekim 2012 Yazar Share 27 Ekim 2012 Valla ben bu türleri severim, çok makbule geçer. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
liukang 27 Ekim 2012 Share 27 Ekim 2012 4 heroine adayı demekki bu manganın türüne birde harem eklemek lazımmış.Chobits kardeşim böyle harem romantizm türü önerebileceğin mangalar varsa çok iyi olur. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Ungoend 28 Ekim 2012 Share 28 Ekim 2012 tüm anahtarları kırmak istiyorum yemin ederim yalan aşk da olsa gerçeğe dönüşmesi sadece bir mucizedir türkçeye çevrilmesi mümkünse eğer lütfen çevirin çevrilmeye değer bir seri, cidden o mucizenin herşeye rağmen gerçek olmasını istiyorum. Bu mangayı paylaştığın için çok sağol daha nicelerini tanıttığın bir site varsa eğer söyle onlarada göz atmam lazım teşkkürler tekrar Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
hurdacı 28 Ekim 2012 Yazar Share 28 Ekim 2012 tüm anahtarları kırmak istiyorum yemin ederim yalan aşk da olsa gerçeğe dönüşmesi sadece bir mucizedir türkçeye çevrilmesi mümkünse eğer lütfen çevirin çevrilmeye değer bir seri, cidden o mucizenin herşeye rağmen gerçek olmasını istiyorum. Bu mangayı paylaştığın için çok sağol daha nicelerini tanıttığın bir site varsa eğer söyle onlarada göz atmam lazım teşkkürler tekrar Önemli değil dostum . Tanıtılan mangalara bakıyordum, tanıtılmadığını görünce ben ekleyeyim bari dedim. Sevdiğim bir seridirde . Tavsiye diyorsan ben çok bilmiyorum ama burda tanıtılmayan biçok seri tavsiye edebilecek kişiler var bu sitede. Bi ara yakalayıp sağlam bi liste almak lazım Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 28 Ekim 2012 Share 28 Ekim 2012 Öneri listesi yapayım Japon ve Kore yapımı komedi, romantizm, harem içerikli okuduğum tüm yapımları yazdım.Bazısının tanıtımı siteden geri kalanlar myanimelistten aldım. 50 Million Km Aflame Inferno Akuma Jiten Ane Comi Asa Made Jugyou Chu! Ashita Dorobou Avatar Carnivorous Princess Yegrinna Classmate, Kamimura Yuuka wa Kou Itta. Tokyo Ravens Iinazuke Kyoutei Nozoki Ana Kitsune no Akuma to Kuroi Madousho Kagami no Kuni no Harisugawa Happy project Half & Half HentaiOuji to Warawanai Neko Classmate, Kamimura Yuuka wa Kou Itta. Come & Wild Vanilla Countrouble Cu-Cu-Cute! D-Frag! Dakara Boku wa, H ga Dekinai. Aku no Hana Sexless Friend Monster Musume no Iru Nichijou Ore no Kanojo to Osananajimi ga Shuraba Sugiru Maoyuu Maou Yuusha The Breaker: New Waves Koimoku The Legend Of Maian Gan ☆ kon Kikou Shoujo wa Kizutsukanai Prunus Girl Superior + Superior Cross Date A Live DCD Dracu-Riot! Eden no Ori Enma no Hanayome to Kimetsukerareta Fukou na Ore no Jinsei Keikaku Evergreen F. Compo Freezing Fujimura-kun Mates Fukanzen Shinsei Kikan Iris Fukashigi Philia Fukigen Cinderella Futsumashi na Yome desu ga Gokukoku no Brynhildr Golden Time Hammer Session! Hakoiri Devil Princess Haru to Natsu Hataraku Maou-sama! Hekikai no AiON Highschool DxD Hitsugime no Chaika Ichiban Ushiro No Daimaou Id Inari, Konkon, Koi Iroha. Iris Zero Isuca Madan no Ou to Vanadis Yasashii Sekai no Tsukurikata Kami Sen Kami to Sengoku Seitokai Kanade Kiryuuin Kaya ni Chi wo Suwareru dake no Kantan na Oshigoto Koaka Head Koharu no Hibi Koisome Momiji Koneko Pancake Kono Kanojo wa Fiction desu Kono Onee-san wa Fiction desu!? Kono S wo, Mi yo! Let's Lagoon Maga-Tsuki Maji de Watashi ni Koi Shinasai! Meteor-san Strike desu! Minamoto-kun Monogatari Mouryou no Yurikago Nazo no Kanojo X Nyan Koi! Ocha ni Gosu. Omamori Himari Orichalcum Reycal Otogi Matsuri Pajama na Kanojo Pastel Perowan! Hayashinasai! Goshujin-sama Popcorn Avatar Princess Lucia RealPG Reimei no Arcana Rising x Rydeen Rosario+Vampire Season II Sai:Taker - Futari no Artemis Seikesshou Albatross Seikoku no Ryuu Kishi Seishun For-get! Sekainohate de Aimashou Sekirei Shiinake no Hitobito Stellar ☆ Theater Suashi no Meteorite Taboo-Tattoo Tasogare Otome x Amnesia Tena on S-string The Phantom King To LOVE-Ru Darkness Tokyo ESP Tokyo Innocent Tonari no Raenzel W Tora Kiss: A School Odyssey Toraneko Folklore Trinity Seven: 7-Nin no Mahoutsukai Tsugumomo Tsuki Tsuki! Umi no Misaki Unbalance x Unbalance Vampir W Change!! Ware ha Kenou!! Watashi no Messiah-sama Witch Craft Works World Embryo Yamada-kun to 7-nin no Majo Yankano! Ane Doki! AI ga Tomaranai! Change 123 Fate/kaleid liner Prisma Illya Ga-rei Guardian Dog IO Klan Lilim Kiss Love Plus: Rinko Days Onihime VS Re:Birth - The Lunatic Taker Spas-Pa Tubame Syndrome Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
liukang 28 Ekim 2012 Share 28 Ekim 2012 Öneriler için teşekkür ederim... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
hurdacı 28 Ekim 2012 Yazar Share 28 Ekim 2012 Çok olduğunu biliyodumda bu kadar beklemiyodum valla Liste için teşekkürler... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Ungoend 29 Ekim 2012 Share 29 Ekim 2012 Öneri listesi yapayım Japon ve Kore yapımı komedi, romantizm, harem içerikli okuduğum tüm yapımları yazdım.Bazısının tanıtımı siteden geri kalanlar myanimelistten aldım.50 Million Km Aflame Inferno Akuma Jiten Ane Comi Asa Made Jugyou Chu! Ashita Dorobou Avatar Carnivorous Princess Yegrinna Classmate, Kamimura Yuuka wa Kou Itta. Tokyo Ravens Iinazuke Kyoutei Nozoki Ana Kitsune no Akuma to Kuroi Madousho Kagami no Kuni no Harisugawa Happy project Half & Half HentaiOuji to Warawanai Neko Classmate, Kamimura Yuuka wa Kou Itta. Come & Wild Vanilla Countrouble Cu-Cu-Cute! D-Frag! Dakara Boku wa, H ga Dekinai. Aku no Hana Sexless Friend Monster Musume no Iru Nichijou Ore no Kanojo to Osananajimi ga Shuraba Sugiru Maoyuu Maou Yuusha The Breaker: New Waves Koimoku The Legend Of Maian Gan ☆ kon Kikou Shoujo wa Kizutsukanai Prunus Girl Superior + Superior Cross Date A Live DCD Dracu-Riot! Eden no Ori Enma no Hanayome to Kimetsukerareta Fukou na Ore no Jinsei Keikaku Evergreen F. Compo Freezing Fujimura-kun Mates Fukanzen Shinsei Kikan Iris Fukashigi Philia Fukigen Cinderella Futsumashi na Yome desu ga Gokukoku no Brynhildr Golden Time Hammer Session! Hakoiri Devil Princess Haru to Natsu Hataraku Maou-sama! Hekikai no AiON Highschool DxD Hitsugime no Chaika Ichiban Ushiro No Daimaou Id Inari, Konkon, Koi Iroha. Iris Zero Isuca Madan no Ou to Vanadis Yasashii Sekai no Tsukurikata Kami Sen Kami to Sengoku Seitokai Kanade Kiryuuin Kaya ni Chi wo Suwareru dake no Kantan na Oshigoto Koaka Head Koharu no Hibi Koisome Momiji Koneko Pancake Kono Kanojo wa Fiction desu Kono Onee-san wa Fiction desu!? Kono S wo, Mi yo! Let's Lagoon Maga-Tsuki Maji de Watashi ni Koi Shinasai! Meteor-san Strike desu! Minamoto-kun Monogatari Mouryou no Yurikago Nazo no Kanojo X Nyan Koi! Ocha ni Gosu. Omamori Himari Orichalcum Reycal Otogi Matsuri Pajama na Kanojo Pastel Perowan! Hayashinasai! Goshujin-sama Popcorn Avatar Princess Lucia RealPG Reimei no Arcana Rising x Rydeen Rosario+Vampire Season II Sai:Taker - Futari no Artemis Seikesshou Albatross Seikoku no Ryuu Kishi Seishun For-get! Sekainohate de Aimashou Sekirei Shiinake no Hitobito Stellar ☆ Theater Suashi no Meteorite Taboo-Tattoo Tasogare Otome x Amnesia Tena on S-string The Phantom King To LOVE-Ru Darkness Tokyo ESP Tokyo Innocent Tonari no Raenzel W Tora Kiss: A School Odyssey Toraneko Folklore Trinity Seven: 7-Nin no Mahoutsukai Tsugumomo Tsuki Tsuki! Umi no Misaki Unbalance x Unbalance Vampir W Change!! Ware ha Kenou!! Watashi no Messiah-sama Witch Craft Works World Embryo Yamada-kun to 7-nin no Majo Yankano! Ane Doki! AI ga Tomaranai! Change 123 Fate/kaleid liner Prisma Illya Ga-rei Guardian Dog IO Klan Lilim Kiss Love Plus: Rinko Days Onihime VS Re:Birth - The Lunatic Taker Spas-Pa Tubame Syndrome Öneriler için çok sağol çok teşekkür ederim yavaş yavaş ta olsa hepsine bakacağım Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bluebek 1 Kasım 2012 Share 1 Kasım 2012 anime olarak daha çok hoşuma gidiyor umarım bir an önce çıkar ve çevirisi yapılır konu hoş çünkü Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
shmz1 10 Kasım 2012 Share 10 Kasım 2012 türkçe çevirisi çıkıcakmı bi bilgi verirseniz sevinirim !! Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 10 Kasım 2012 Share 10 Kasım 2012 Çıkacak falan diyemeyiz bunu yapacak bir gönüllü lazım ve tek kişilik bir ışte değil.Okuduğum mangalarin %99ıngilizce Türkçe çevirisi olanlar varsada ben bilmiyorum.4 yabancı manga sitesini sürekli takip edip yeni birşeyler bulma arayisindayim. Bu arada haftaya aylık shounen jump dergisinde bir kactane manganin animeye uyarlanacagini duyurdu.İçlerinde okuduğum var mi merak ediyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
shmz1 10 Kasım 2012 Share 10 Kasım 2012 anladım cok teşekkürler inglizce yarım yamalak var biraz daha ilerletiyim belki çeviri işi yapabilirim !! ;) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
klcsmt 5 Haziran 2013 Share 5 Haziran 2013 Mangasını Nerden Bulabilirim Acaba Bilen varmı varsa Yardımcı Olurmusunuz Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 5 Haziran 2013 Share 5 Haziran 2013 Mangasını Nerden Bulabilirim Acaba Bilen varmı varsa Yardımcı Olurmusunuz Manganın Türkçe çevirisi yok. Buradan ingilizce okuyabilirsin. http://www.batoto.net/comic/_/comics/nisekoi-r951 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Bones 5 Haziran 2013 Share 5 Haziran 2013 kesinlikle türkceye kazandırılması gereken bir manga olduğunu düşünüyorum animesinin cıkacağını duydum ki zaten beklediğim bir haberdi tanıtım için teşekürler Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Buğra 8 Haziran 2013 Share 8 Haziran 2013 güzele benziyor teşekkürler tanıtım için Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
klcsmt 14 Haziran 2013 Share 14 Haziran 2013 Bu Manga OkuyaBilecegim Bir Yer Varmı Acaba (Türkce) Yalnız [Cevap Yazın Lütfen] Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 14 Haziran 2013 Share 14 Haziran 2013 Bu Manga OkuyaBilecegim Bir Yer Varmı Acaba (Türkce) Yalnız [Cevap Yazın Lütfen] bir kaç mesaj yukarı bakman yeterli cevap için. Türkçe çevirisi yok. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 12 Eylül 2013 Share 12 Eylül 2013 Sonunda manga finale yaklaştı 90. bölüm itibaryle beklenenin aksine önemli bir gelişme oldu. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
mfs 4 Kasım 2013 Share 4 Kasım 2013 Güzel bir seri ilgimi çekti biraz araştırdım, türkçe çevirisini yapan arkadaşlar var yalnız biraz yavaş ilerliyor seri güzel haberse animesi kış sezonuna denk geliyor bakalım nasıl olacak Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
nephie 4 Kasım 2013 Share 4 Kasım 2013 Mangasının çizimlerini ve konusu çok hoşuma gitmişti Buradan animesi çıktığında da çevirisini yapmak istediğimi de azıcık çıtlatayım bari Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Alter 23 Kasım 2013 Share 23 Kasım 2013 Güzel bir seri ilgimi çekti biraz araştırdım, türkçe çevirisini yapan arkadaşlar var yalnız biraz yavaş ilerliyor seri güzel haberse animesi kış sezonuna denk geliyor bakalım nasıl olacak Tortuga yapıyor çevirisini sıfırdan, daha kaliteli ve hızlı bir şekilde. Güzel bir seri komedi ve olay örgüsü çok hoş.Bence bayağı uzun bir seri olacak, potansiyeli var. Karakterler ve çizimleri gerçekten süper bir seri.Animesinin bu kaliteyi yukarı çekeceğini umuyorum ama yine hayal kırıklığı olmaz umarım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap