Jump to content
  • Kayıt Ol

Subtitle Workshop Yardım!


VarOlanBiri

Önerilen İletiler

23333.jpg

adszkvl.png

Aldığım hataları resim olarak yükledim. İlk resimdeki gibi bozuk şekilde geliyor bazı cümleler, altyazı kontrolü falan yaptığım için bunlar çok zamanımı alıyor.

Bunu düzeltmek için bir yol var mıdır? Şimdiden teşekkürler. Kendi söktüğüm altyazılarda böyle bir sorunla karşılaşmıyorum. Onlarda bir hata oluşmuyor. Ancak başka bir pc'den aldığım altyazılarda böyle sorunlar olabiliyor. Bazende oluşmuyor. Açıkcası çözemedim gitti:)

2. Resimde de video ile birlikte altyazı açayım diyorum, kontrol için ama bu hatayı veriyor. Daha önceleri bu hatayı vermiyordu, aynı uzantıdaki videolar için. Belki Agesub kullanın diyecekler olacaktır, inanın o programı hiç sevmiyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 3
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • VarOlanBiri

    2

  • kazasker

    1

  • pachinko

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Bozuk kısmı şu şekilde halledebiliriz.

Altyazıyı not defterinde açıp farklı kaydet dediğimizde kodlama seçeneğinden ANSI'yı seçiyoruz üstüne kaydetip onaylıyoruz. Tekrardan SW'de açıyoruz. Bu kadar :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Videoyla altyazının adını aynı yaptıysan, ikisini birlikte açmaya çalışır ve çoğu zaman hata verir. Ayrıca avi dışındaki videolarda, özellikle de mkv ve ogm lerde çoğu zaman sorun çıkarır. En azından benim için öyleydi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Saol pachinko.

Kazasker abi, genelde altyazının ismini ayrı yapıyorum. Ancak dediğin gibi mkv'lerde bu hatayı çok veriyor. Bir arkadaş, kodek paketlerini kaldır baştan yükle diyorda, zahmetli iş:)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?