Jump to content
  • Kayıt Ol

Türkiyeden Yarışmaya Katılan Yarışmacımıza Destek Olalım !


Nefrit

Önerilen İletiler

Pelin sanırım Türkiye'deki ilk ve en iyi aysavaşçısı kostumu giyen cosplayer olmalı. İnsanın eleştirmesi elbette basittir fakat iş bir çizgi filmi gerçeğe dönüştürmeye gelince işte işin orası çokta kolay olmuyor.

Fakat pelinin yinede bu konuda oldukça başarılı olduğunu söylemek mumkun. Arkadaşlar, Pelin şu anda dünyadan pek çok farklı ülkeden cosplayer'ın bulunduğu bir yarışmaya katıldığını mutlulukla belirtmek isterim.

Otaku House adlı sitede, pek çok cosplayer en iyi kostumlerini giyerek ve sevdikleri japon çizgi film karatkterine kendilerini en yakın şekilde benzerek yarışmadalar.

Evet bu acımasız ve kısayısa bir yarışma, tüm cosplayerların tek bir amacı var, yarışmadan birinci çıkmak.

Biz Türklerde, kendi yarışmacımıza oy vermeli ve Pelin'in en yüksek puanı almasını sağlamalıyız.

Bunun için tüm anime severlerden, Pelin adına oy istiyoruz. Yarışmacımızın otakuhouse' da 4 farklı fotoğrafı bulunuyor. Oy vermek çok ise kolay.

Nasıl Yarışmacımıza Oy Vereceksiniz ?

Öncelikle tek gereken bir facebook yada tweet hesabınızın bulunması. Ardından hesabınıza giriş yaptıktan sonra bu linke tıklayınız:

Cosplayer Pelin

Girdiğiniz sayfada yarışmacımızın 4 farklı fotoğrafı var fotoğrafların sol üst köşelerinde bulunan, facebook Like yada tweet düğmelerine basarak ve bunu her resim için teker teker yaparak, sizde Türk yarışmacımıza oy verebilirsiniz.

http://f1211.hizliresim.com/13/8/frph2.jpg

Hadi şimdi dünyaya Türk, çizgi film severlerin gücünü gösterelim.

sailor_moon_cosplay_pelin.jpg

sailor_moon_cosplay_pelin.jpg.ff55cafec1800738b86af637c96a304c.jpg

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 7
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Nefrit

    2

  • VarOlanBiri

    1

  • SyLaR_54

    1

  • Trancecolic Evo

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Yollanan Resimler

Bir anime sitesinde animeye çizgi film diyerek büyük bir hataya düşmüşsünüz. :D

Şaka bir yana, face ya da twitter kullanıyor olsaydım oy verirdim. Başarılar dilerim...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Teşekkür ederiz, bu arada yarışmacımız Pelin, şu an www.otakuhouse.com da 821 puan ile 2. sırada bulunuyor, fakat yarisma nın suresi uzun ve ne olacaği asla belli olmaz, face ve tweet hesabı olanlardan LIKE bekliyoruz :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bence güzel olmamış ve sırf bizden biri diye oy vermek benim kurallarıma aykırı :/

Oylamanın bir amacı kalmaz, direk ülkelerin bayraklarını koysunlar ve biz bayrakları oylayalım. Yinede başarılar dilerim kendisine.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bence güzel olmamış ve sırf bizden biri diye oy vermek benim kurallarıma aykırı :/

Oylamanın bir amacı kalmaz, direk ülkelerin bayraklarını koysunlar ve biz bayrakları oylayalım. Yinede başarılar dilerim kendisine.

Yürekten katılıyorum, ağzımdan aldın valla. Gerçekten cosplayer'ımız kimse, hiç başarılı olmamış. Ama yinede yarışmada başarılarım dilerim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Yarışmacıların %90ı bundan daha iyi,Ama buna rağmen "Allah Allah türk katılmış abanın" diye oy veren salakları anlamak gerçekten çok zor.Bu cosplay ile 2. olmakta ne kadar çok salak oldugunu gösteriyor, yazık vallahi diyecek birşey bulamıyorum bide utanmadan konu açmışsınız oy lazım oy lazım diye. Güzel mantık ne diyim türkler türklere ingilizler ingilizlere italyanlar italyanlara oy versin,anketin amacıda bu zaten tebrikler.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Destek ancak yapıcı eleştiriyle gelir , eleştirininde dozajının kaçırmadan fikirlerimizi belirtelim , arkadaşların dediği gibi ülkeler yarışmıyor , beğenenler oyunu kullanma hakkına sahiptir. Beğenmeyenlerden fikrini belirtebilir.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İsmini PeLin diye yazan kişi değil Türk, kardeşim olsa dahi rakiplerine basarım oyu. Gerçi AkuTan'ın da dediği gibi bundan çok daha başarılı cosplayler var. Yani böyle bir taktikle oy toplamak diğer yarışmacılara büyük haksızlık. Aralarında aynı şeyi yapan varsa, umarım bu taktiği kullananlar kazanamaz. Çünkü bakıyorum da bayağı emek harcanmış cosplayler var.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?