Gattsu 11 Kasım 2012 Share 11 Kasım 2012 merhaba, mkvmerge GUI ile bir altyazı ripledim, mks uzantılı dosyayı aegisub'dan ass'e çevirdiğimde senkronda kaymalar oluyor. videonun kendi senkronunda bir problem yok. neden oluyordur bu, nasıl düzeltebilirim? üç bölüm rip'ledim birinci ve üçüncüde sorun yok, ikincisinde böyle oldu. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hitokiri 11 Kasım 2012 Share 11 Kasım 2012 Altyazıyı riplememiş sadece sökmeye çalışsınız fakat sökerken hatalı işlem yapmışsınız. Aegisub ile altyazıyı çıkarırken uzantısının ASS olmasına dikkat edin. Baştan sökme işlemini gerçekleştirin. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Gattsu 11 Kasım 2012 Yazar Share 11 Kasım 2012 hallettim, çok teşekkürler. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Jupiterian 27 Kasım 2012 Share 27 Kasım 2012 mkvmerge'i audio, altyazı'yı vidyo ile birleştirmek için kullanmalısın. mkv'den audio, altyazı vs çıkartmak için MKVExtractGUI2'i kullanabilirsin. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap