Akuma_Blade 23 Kasım 2012 Share 23 Kasım 2012 Official twitter hesabındaki duyuruya göre 2013 içerisinde yeni bir Ah! My Goddess OVA'sı izleyeceğiz. Ayrıca Ah! My Goddess'ın yönetmeni Hiroaki Gohda bu yapımla geri dönmüş olacak. OVA'nın DVD'sinin Manga'nın 46. volume'ünün yanında verilmesi düşünülüyor. 1993'da 5 bölümlük bir OVA olarak yayınına başlayan ve sonrasında Anime filmi, TV serisi ve başka OVA'ları da yayınlanan Ah! My Goddess! kısa zamanda büyük ilgi görerek hem 90'ların hem 2000'lerin önemli yapımları arasında yeralmayı başardı. Seri aynı zamanda Belldandy rolünde Kikuko Inoue'ye haklı bir ün kazandırdı. Kaynak: ANN Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ShinigamiKhan 23 Kasım 2012 Share 23 Kasım 2012 Güzel bir haber, umarım çizimlerde ufak tefek olsun değişiklik olur. Son 6-7 yılın çizim tarzını çok daha fazla beğeniyorum öncekilere kıyasla... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Shiniori 23 Kasım 2012 Share 23 Kasım 2012 bu habere sevindim Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
darkness167 23 Kasım 2012 Share 23 Kasım 2012 bu habere çok sevindim Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 24 Kasım 2012 Share 24 Kasım 2012 Süper yaa merakla bekliyorum Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
karadevil52 26 Kasım 2012 Share 26 Kasım 2012 teşekkürler merak ile bekliyoruz Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 20 Haziran 2013 Yazar Share 20 Haziran 2013 Teaser yayınlandı Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
AkuTan 20 Haziran 2013 Share 20 Haziran 2013 Sadece para amaçlı bir ova olmuş,açıkçası bana göre aşırı gereksiz.Seri 90lı ve 2000li yılların başında bu türde pek seri olmadığından önemli yapımlar arasına girdi,ancak 2013 üzerinden düşündüğümüzde öyle aşırı başarılı bir seri olarak görülmüyor zaten.Hadi kaliteli olup olmamasını geçtim,Bunca yıl sonra tv serisi çıkartsalar yine anlayabilir, eskilerin popüler animesini canlandırmaya çalışıyolar şeklinde düşünüp olumlu bakabilirdim ancak "ova" olması bana sadece "paraya sıkıştık en iyisi 10 yıl önceki anime hakkında bi ova yapalım da eski animecilerden para kazanalım biraz" tarzı bir mantık gibi geldi,sonuçta bir ovadan maksimum parayı anca bu şekilde kazanabilirler.Tabiki çıkması beni rahatsız etmez, ancak öyle heycanlanıp hevesle beklenecek birşey de değil sanki.Tek olumlu nokta bu ovanın belki bir remake veya devam şeklinde yeni bir sezonu tetikleme ihtimali olarak görüyorum ben. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap