ShinigamiKhan 26 Kasım 2012 Share 26 Kasım 2012 [bimgx=500] http://i1223.photobucket.com/albums/dd511/kasumichan46/DD.jpg[/bimgx] Fujima Takuya'nın tweetine göre, Dog Days'in üçüncü sezonuna yeşil ışık yandığı canlı bir etkinlik olan Flonya Festivali 2012 sırasında duyurulmuş. Dog Days resmi internet sitesi Kaynak: Fujima'nın Tweeti Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 26 Kasım 2012 Share 26 Kasım 2012 Dün görmüştüm bugün yazarım diyordum sen yazmissin. Hayvan kulak ve kuyruk fetişisti izleyici cokki devam sezonu geliyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
hermit 26 Kasım 2012 Share 26 Kasım 2012 Ben daha bu animenin nasıl 2.sezonu çıktı derken 3 geliyor. İlginç! Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
darkness167 26 Kasım 2012 Share 26 Kasım 2012 güzel bir haber beğendiğim bir anime Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 27 Kasım 2012 Share 27 Kasım 2012 Hayvan kulağı olsunda kedi köpek farketmez :3 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
MikaN 27 Kasım 2012 Share 27 Kasım 2012 Aha bu benim daha 1.sezon bitmedi Yarım yamalak kaldı. Hatta izleyeyim tekrar diyordum. 2.sezonundan haberim bile yokken 3.sezon gelmiş. Bu arada Celal çok şeker oluyorlar. Fetişlikle ilgisi yok emin ol Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 28 Kasım 2012 Share 28 Kasım 2012 Bende severim Mikan. sana utawarerumono animesini tavsiye ederim. bu açıdan ve sağlam bir konusu olan tek yapım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
MikaN 28 Kasım 2012 Share 28 Kasım 2012 utawarerumono serisini görmüştüm. Hatta aklımdaydı. Ama o kadar yarım yamalak serilerim kaldı ki başlamakta kararsız kaldım. :S Yalnız şöyle birşey var senin tavsiyelerin genelde sağlam oluyo hehee bi göz atayım bakalım Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap