ShinigamiKhan 4 Aralık 2012 Share 4 Aralık 2012 Fujimishobo'ya göre, manga "Saikin, Imouto no Yousuga Chotto Okashiindaga"nın animeye uyarlanacağı duyuruldu. Novel'in PV Videosu Kaynak: ImoCho novel resmi internet sitesi Novel Konusu: Mitsuki Kanzaki annesi yeni bir evlilik yapınca, üvey erkek kardeşi Yuya'yla birlikte yaşamaya başlar. Bir gün Mitsuki'nin bedeni Hiyori Kotobuki isimli bir genç kızın ruhu tartafından ele geçirilir. Hiyori'nin "Cennetin Kapıları"nı açabilmesi için Mitsuki'nin Yuya'ya aşık olması gerekiyordur. Benim düşüncem: Novel ile pek alakası olmadan onii-chan, imouto ilişkisi üzerinden gidecek bir klişe anime uyarlaması olacak gibi, fakat ele geçirilen ruh olaya ayrı bir boyut katabilir. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
xxxxxxx 4 Aralık 2012 Share 4 Aralık 2012 bir imouto faciası daha gelecek gibiah ftredr535 Merakla bekliyoruz:sinsin: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 5 Aralık 2012 Share 5 Aralık 2012 Mangasinin ilk bölümü okumustum. Bir dahada devam etme gereği duymadım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
JuGGeRNauT 5 Aralık 2012 Share 5 Aralık 2012 Bacı varsa Kağanla ben her türlü varız oyumu bacıdan yana kullanıyorum haber için teşekkürler ağzım sulandı panpa Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
darkness167 5 Aralık 2012 Share 5 Aralık 2012 sadece bir imouto anime olsaydı izlemezdim ama ruh ele geçirme olayı olduğundan izleyebilirim bakalım çıksın hele bi Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
oosmankaplan 6 Aralık 2012 Share 6 Aralık 2012 Çevirisine el atarsn heralde Kağan Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ShinigamiKhan 6 Aralık 2012 Yazar Share 6 Aralık 2012 Çevirisine el atarsn heralde Kağan Çıksında bakarız, gelecek seneye belki çeviri işini bırakmış bile olabilirim daha çok var yani belli olmaz Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap