Jump to content
  • Kayıt Ol

Kakuto Jyuki Aragane


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

56dc881232f9a1e0e660a01826690bf81354584070_full.jpg

æ*¼é—˜é‡æ©Ÿã‚¢ãƒ©ã‚¬ãƒã€œAragane〜 - YouTube

Geçtiğimiz sezonun minimalist fakat tatmin edici bilimkurgusu Ozma'yı hazırlayan Planet Enertainment ile Moetan, Galaxy Railways ve Ozma'nın yapımcısı tarafından yeni kurulan Wonder Creators stüdyolarının ortak projesi Kakuto Jyuki Aragane, Facebook sayfasından bir video ile duyuruldu. Senaryosu HIROx2 takma isimli bir senariste ait ve "Made in Kamata" altbaşlıklı yapım, Mecha teknolojisinin sıvı yakıtlara bağımlı, düşük limitli makineler olmasına rağmen dövüş müsabakalarında kullanıldığı bir gelecekte geçiyor. Henüz ismini bilmediğimiz kahramanımız banka hacziyle karşı karşıya olan bir fabrikayı kurtarmak için robot dövüşlerine giriyor. Yönetmen, bölüm sayısı ve yayın formatı konusunda bilgi sahibi olmadığımız yapım hakkındaki detayların yakın zamanda elimize ulaşmasını umut etmekteyim.

not: İşyerinden yorgun geldiğim için kesin konuşamıyorum ama sanırım başrol karakter, Naruto'nun seiyuu'su Junko Takeuchi tarafından seslendiriliyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 4
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    2

  • CHOBiTS

    1

  • darkness167

    1

  • DevilRanger

    1

3D Mecha sevmesemde güzel bir şey olacağa benziyor. Çıktığında izlerim ben bunu :D Paylaşım için teşekkürler ^^

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Pv 'yi izledimde pek iç acici gelmedi. Bu tarz dövüş yada spor mu demeli konulu mechalari sevmiyorum Her mechaya illa kılıç verecekler bide geleneksel japon kulturunden midir nedir mecha yapacak teknoloji var katanayla dovusuyorlar hala. Güzel bir romantizm olmadikca izlemeyi düşünmüyorum. Haber için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Olaya bir de şu açıdan bakmak lazım: Japonya'da hayat koşulları değişiyor. Bundan bir 10 yada bir 20 yıl önce bir Anime stüdyosuna haciz gelmesi, bir Anime'nin izleyiciler tarafından finanse edilerek yayınlanması, yada SMS oyları ile sonraki bölüm senaryosu belirlenen bir Anime görmek bize çok uzak şeylerdi. Değişen ekonomik standartlar bunların hepsini rutin olaylar haline dönüştürdü. Bu yapımda da likit yakıtlı robotların bahis sektöründe kullanılması fikri de üstünde biraz düşünüldüğünde çok da ayrıksı kaçmıyor. Hatta Castrol yada Hyundai gibi firmaların reklamlarını robotların üstünde görmek de bu durumu destekliyor. Bunun yanısıra bilimkurgu / Mecha türünün 80'lerde sektörün adeta lokomotif türü olmasına rağmen özellikle son 5 yıldır TV'de zar zor görülen yapımlar içine girmesi gibi bir durum da sözkonusu olduğundan istesem de çok önyargılı yaklaşamıyorum. Ben biraz şans verilmesi yönündeyim, sonuçta Sanshiro Plawres ile büyümüş bir jenerasyondanız ne de olsa.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

pek mecha animeleri beğenmesemde, videosundan ilginç birşey olacak gibi duruyor bir bakarız çıktığında

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?