Jump to content
  • Kayıt Ol

Love♡Lucky!


liukang

Önerilen İletiler

(düzenlendi)
Love♡Lucky!

TANITIM

Mangamızın ana karakteri Kinashi Fuuta adında 28 yaşında normal bir işi olan normal biri. Fuuta aşktan yana hiç şansı olmadığına inanıyor çünkü nikah masasında terk edilmişti. Birgün şansını tekrar denemek için bir evlilik ajansına (Not: Japonya'da bu gibi çöpçatanlık işlerini yapmak için evlilik ajansları bulunuyor.) gitmeye karar verir ve ajans ona partide biriyle tanışacağını söyler. Tanışmaya gittiğinde masasına şapkalı ve maskeli bir kız oturur. Bu Fuuta’nın buluşacağı kişidir. Kız kendini Watabe Hikaru olarak tanıtır. Fuuta kızın neden şapka ve maske taktığını şaşırmış bir şekilde düşünürken birden randevuya çıkmaya karar verirler. Fuuta Hikaru ile her randevuya çıktığında neden maske takıp geldiğini bir türlü anlamamaktadır. Fakat Fuuta Hikarunun cana yakınlığından ve sıcak davranmasından o kadar etkilenir ki Hikaru’ya en sonunda aşık olur ve onu sevdiğini söyler. Hikaruda Fuuta’yı sevdiğini söyler ve o anda evlenme teklif eder. Hikaru’nun neden maske taktığını umursamadan teklifi kabul eder. Evlendikten sonra ilk gecelerinde Hikaru Fuuta’ya maskesini çıkarıp gerçek yüzünü göstereceğini söyler ve maskesini çıkarır:Fuuta büyük şok geçirmiştir çünkü evlendiği kişi kendisinin de çok büyük hayranı olduğu süper bir idol (Not: Japonya'da ünlü olanlara idol deniyor.) olan Kirari'dir. Kirari Fuuta’ya 20 yaşına geldiğinde normal bir insanla evlenmek istediğini ve bunu da gerçekleştirdiğini ama bunun bir sır olarak kalması gerektiğini söyler. Daha sonra bir şekilde Kirarinin plak şirketinin başkanı bunu öğrenir ve ikisinin de boşanmalarını ister. Kirarinin çok üzüldüğünü gören başkan bunu 1 yıl boyunca medyadan ve herkesten saklarlarsa düğünlerini kendisinin yapacağını söyler ve iki ana karakterimizin komikliklerle dolu maceraları başlar.

 

KARAKTERLER

Hikaru Kinashi - Ana Karakter

Fuuta Kinashi - Ana Karakter

Ryouko - Yardımcı Karakter

125161.jpg

DİĞER İSİMLERİ

Romaji: Love♡Lucky!

Japonca: ラブ♡らっきぃ

 

BİLGİ

Kategori: Manga

Cilt sayısı: 7

Bölüm sayısı: 63

Yayım: 10 Kas 2003 - 23 Eki 2006

Dergi: Young Magazine (Haftalık)

Eser: Aki Katsu (Hikâye & Çizim)

Türler: Komedi, Ecchi, Romantik, Seinen

 

İSTATİSTİKLER

Puan: 7.55

Sıra: 3046

Veriler 23 Aralık 2016 Cuma günü 13:13 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 3288

 

KİŞİSEL YORUM:

Spoiler

Kirari ve Fuutanın ilk gecelerini Kirarinin işi yüzünden bir türlü yaşayamamaları, evliliklerini saklamak için gösterdikleri çaba ve başlarından geçen komik olaylar gerçekten görülmeye değer. Özellikle Kirari çok güzel çizilmiş. Ama gel gelelim manga aşırı bir ecchi içeriyor. Eğer aşırı ecchiden bunalmayıp okurum derseniz bu güzel mangayı okumanızı şiddetle öneririm. Bence tam anime olması gereken mangalardan biri.

 

Düzenlendi: (Aurora Borealis)
Güncelleme
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 1
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • liukang

    1

  • Na-Tsu

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Şimdi bitirdim konu olarak gerçekten güzel bi seriydi, ecchi kısmı fazla kaçmış ama :) Ecchi yi takmam diyorsanız okumanızı tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?