Jump to content
  • Kayıt Ol

Blade of Immortal Manga'sı sona eriyor


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

blade5.jpg

Hiroaki Samura (Bradleyley no Basha, Ohikkoshi, Emerald)'nın, ölümsüzlükle lanetlenen bir samurayın kaderine karşı çıktığı sürgün yolculuğunu anlatan ve yakın dönem Manga tarihinin görmezden gelinemez değerde örneklerinden birisi olarak değerlendirilen Blade of Immortal Manga'sının da 29. cilt ile sona ereceği açıklandı. 1993 sonlarından itibaren başlayan Manga'nın volume'lerinin her biri aradan geçen 19 yıllık zamana rağmen bile ortalama 5 milyon adetlik bir satışa ulaşma başarısı göstermişti. Yapım aynı zamanda gerek melankoli gibi insani duygularını, gerekse yüksek hızdaki bir kılıç dövüşünün tüm şiddetini bir arada Manga sayfaları arasında verebilen eşsiz bir sentez sunmayı da başaran, adeta bir fotoğraf kalitesindeki yüz çizimleriyle insanı sarsan bir tarz ortaya koymuştu.

14306.jpg

Normalde batıda da basılmış uzun ömürlü Manga'ların tüm ciltleri kimi zaman nihayete ermezken Blade of Immortal'ın Dark Horse yayınlarından bu yaz 25. cildi yayınlanmıştı. Blade of Immortal ayrıca 2008 yayın sezonunda Bee Train ve Production I.G. işbirliği ile bir Anime serisine de dönüştürülmeye çalışılmışsa da parlak kadrosuna rağmen fazla uzun ömürlü olmayı başaramamıştı.

blade_of_immortal_iv.jpg

Öte yandan Hiroaki Samura'nın çizmeye ara vermeyeceği ve 2013 ortalarında yeni bir Manga ile döneceği kesinleşti. Bu yeni Manga ile ele yeni bilgiler ulaştıkça sizlerle paylaşacağım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 0
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?