Akuma_Blade 27 Aralık 2012 27 Aralık 2012 2012 sezonunun dev kadrolu yapımı K, 13. bölümünün ardından serinin devam edeceğine dair bir duyuru notu bırakarak sona erdi. Yeni sezonunun ne zaman geleceğine dair elde henüz bilgi yok fakat en erken yaz 2013'de geleceğini varsaymak fena olmaz.
ShinigamiKhan 27 Aralık 2012 27 Aralık 2012 Gelmez olaydı! Anlaşılan yeteri kadar cukkayı kaldıramadı yapımcılar!
darkness167 28 Aralık 2012 28 Aralık 2012 güzel bi haber çok beğendim deyemesemde güzel bir anime idi
diablojinn 28 Aralık 2012 28 Aralık 2012 1. sezonun ne olduğunu tam olarak anlayan varmı ? birazdan 12 ile 13 ü izleyeceğim belki anlamaya başlarım umudu var içimde..
ShinigamiKhan 28 Aralık 2012 28 Aralık 2012 1. sezonun ne olduğunu tam olarak anlayan varmı ? birazdan 12 ile 13 ü izleyeceğim belki anlamaya başlarım umudu var içimde.. Açgözlü stüdyoların büyük yatırımlarla çok para kazanma hevesi anlatılıyor.
xxxxxxx 28 Aralık 2012 28 Aralık 2012 Doğrusu ben serinin animasyon-ses kısmını epey beğendim fakat hikaye olarak yerine oturmamıştı belki 2. sezonda bu kısmı düzeltmeye çalışırlarsa güzel bir yapım çıkabilir
CHOBiTS 28 Aralık 2012 28 Aralık 2012 Son bölümü izlemedim ama iki bolumdurlu biraz tad alabildim. Zaten 13 bölüme sığmayacak kadar geniş bir kadrosu vardı. Habere pek sevindiğim söylenemez ama ilk sezondan daha kötü olamaz zannımca.
CloudT 28 Aralık 2012 28 Aralık 2012 1. sezonu sevmedim ama 2. sezonda şaha kalkacaklar demedi demeyin... Bakın böyleydi böyle oldu diye laflar gelecek.
Akuma_Blade 28 Aralık 2012 Yazar 28 Aralık 2012 Purist izleyici olmak yine yükselen değer olmuş. K'nın "senaryo", "kurgu ve anlatım" açısından matah bir seri olmadığına katılmakla beraber animasyon, müzikler ve sunum açısından göz ardı edilebilecek bir prodüksiyon değil. Aksine K'nın ne yarısı kadar bir kurguya ne de yarısı kadar animasyon kalitesine sahip yığınla yapım da geldi ve geçiyor. Maksat cukka yapmak olsaydı 1 koyup 10 almaya çalışacakları bir yol izlerlerdi ki öyle olmadığı da kadrosundan bile belli oluyor. Sırf sinopsis verilmeden yayınlanmış olmasının seri daha başlamadan yanlış beklentiler yaratmış olduğunu gözlüyorum. Sanırım 2. sezon ilerleyene dek de bu düşünce değişmeyecektir. Kendi adıma konuşayım, K'nın zaman kaybı olduğunu düşünmemekle birlikte hayal kırıklığı bir seri olduğuna katılıyorum -en azından şimdilik- (Gerçi dürüst olmam gerekirse böyle bir sunumla değil K, bir Cin Ali uyarlaması olsa bile izleyebilirim) neticede seriyi finalinden önce yargılayamayacağımız için sevmeyen arkadaşların bile bu sezonu da izlemesi gerektiği kanısındayım.
SnowStorm 30 Aralık 2012 30 Aralık 2012 2. sezonu izler miyim bilmem. İlk sezon güzeldi ya severek izliyordum. Gerçi Mikoto izletiyordu ama Niye öldü ya anlamadım gitti. Gereksiz bi ölümdü bence. Mikoto yoksa izler miyim bilmem. Mikoto dirilse keşke
ashiya 14 Nisan 2013 14 Nisan 2013 açıkça nasıl beğenilmemiş anlamıyorum şahsen ben herşeyine bayıldım görüntü, op-ed, seiyular karakter görünümleri elbette hikayede bazı eksiklikler var zaten 2. sezonu düşünülen böyle animelerde anlam tamamlanması 2. sezona bırakılır ve sabırsızlıkla bekliyorum bu projeyi yare yare şimdi karneval var o da süper ben bakın derim zaten eğer beğenmediyseniz "amnesia" ya hiç bakmayın kafayı yerseniz
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap