Jump to content
  • Kayıt Ol

Aruvu Rezuru


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

aruvu-rezuru.jpg

Aruvu Rezuru [Anime PV] - YouTube

ZEXCS stüdyosu (Bleach, Canvas 2, Chrome Shelled Regios, Chu Bra, Cuticle Detective Inaba, Da Capo, Final Approach, H2O : Footprints on the Sand, Kikou Sen'nyo Rouran, Legend of Legendary Heroes, Omamori Himari, Say "I Love You" ve önümüzdeki aylarda gösterime girecek Aku No Hana) Nico Nico Douga'daki kanalından, Yu Yamaguchi'nin romanından Tatsuya Yoshihara (Princess Resurrection)'nın yönetmenliği ile uyarladığı projesi Aruvu Rezuru'nun ilk fragmanını yayınladı. Cyberpunk esintili OVA 2022'de, bilgisayar ve internet teknolojisinin çok geliştiği bir yakın gelecekte geçiyor. Öyle ki artık bilgisayarlar insan zihninin kapasitesini aşacak noktada ve insanlar internete kablolar olmaksızın doğrudan beyinlerinden bağlanabiliyorlar. Fakat birden bire baş gösteren bir felaket en az binlerce kişinin zihinlerinin formatlanmasına ve bir hayaletmiş gibi ortadan kaybolmalarına yolaçmış. Jun Fukuyama'nın seslendirdiği ana karakter Remu Mikage, bu felaket sonrasında ortadan kaybolan kız kardeşi Shiki'yi (Eri Kitamura tarafından seslendiriliyor) arıyor.

Sinopsis fazla ipucu barındırmasa da Psycho Pass'ın üzerinden çok geçmeden yeni bir cyberpunk seri ile yılların açlığını dindirebilmemiz güzel olacak gibi. OVA ayrıca neredeyse tamamen eski usul el çizimi sahnelerden oluşuyor gibi göründü gözüme. Bu devirde böylesi bir seçim doğrusu hem cesurca hem de estetik bir seçim. Netice itibariyle muhtemelen kısa süreli olacak olsa da Anime dünyasında giderek gemi azıya alan tektipleşmeye karşı herkesin henüz teslim olmadığını görmek açısından da önemli bir örnek olacak.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 2
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    1

  • CloudT

    1

  • Ungoend

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Şimdi kısaca takip ederim diye geçiştiriyorum ama seiyuu'lar, çizimler ve karakterler açısından oldukça ilgi çekici. Art konusunda iyi bir şekillenme olacağını düşündüğüm dönemlerde, daha da berbat gelişmeleri gördükçe içim acıyordu. Ama ara sıra çıkan çalışmalar umut vaadedici.

Bu bir yana, müzikler konusunda da iyi bir şeyler olacak gibi...

Ve stüdyo gerçekten iyi. Production I.G gibi bir seçim de iyi olabilirdi ama ZEXCS stüdyolarınında ne kadar iyi olduğu ve isimleri adı altında çıkan yapımlarında kalitesi açıkcası tartışılmaz. En azından, benim fikrim.

Şimdilik takip edeceğim diyorum ama OVA olması biraz üzücü. Seri olmasını tercih ederdim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

konusu güzel cyberpunk olması da ayrı bir ilgi çekici takip etmeye değer gibi tanıtım için sağol

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?