Jump to content
  • Kayıt Ol

Hiro Mizushima Kuroshitsuji Live Action Filmi Başrolünde


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

[/center]

Ünlü aktör Hiro Mizushima'nın (Zettai Kareshi, Hanazakari Kimi Tachie, Kamen Rider Kabuto, Beck) çekimleri Nisan 2013'de başlayacak Kuroshitsuji Live Action filminde Sebastian Michaelis rolünü oynayacağı açıklandı. Bu haber diğer bir taraftan da önemli zira kendisi 2 yıl kadar önce ajansından ayrıldığını ve yazarlığa başlayacağını açıklamıştı. (Beck bu kararını açıkladıktan kısa süre sonra gösterime girmişti)

Sebastian'ın ahçılıktan, dövüş sanatlarına, genel kültürden hitabete kadar birçok konuda oldukça yetenekli olması Hiro Mizushima'nın Kamen Rider Kabuto'da canlandırdığı "perfectionist" Souji Tendou rolüne birebir oturmakta. Ayrıca kendisinin ortalamanın çok üstünde bir İngilizce aksana da sahip olduğu ve bir başka Manga uyarlamada (Mei Chan no Shitsuji) başroldeki uşağı oynadığı düşünülürse seçimin isabeti daha iyi anlaşılabiliyor.

Film için Manga'nın 130 yıl sonrasında geçen yeni bir hikaye yazılmış. Filmin yönetmenliğini ise Keiichi Satou (Karas, Saint Seiya: The Movie, Tiger and Bunny) ve Kentaro Otani (Nana) beraber üstlenmekte.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 9
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    3

  • Squaw

    2

  • bLueeekun

    2

  • CloudT

    2

Rol için sağlam birini bulduğukları aşikar. Karakter adaptasyonu sürecinde sorun yaşayacağını zannetmiyorum ve de çok iyi iş çıkaracağına eminim.

Tek kafama takılan "Film için Manga'nın 130 yıl sonrasında geçen yeni bir hikaye yazılmış." cümlesi. Nasıl bir senaryo çıkaracaklar merak ediyorum. Beklenti içerisine giripte hayal kırıklığı yaşamayalım?!

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Çıkıldığında izlenilir. Merak ettim umarım güzel birşey olur ^^ Paylaşım için teşekkürler :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Anime yapımını çok severek izlememiştim, Live Action'ı nasıl olur izlemeden bilemiyoruz elbet. Live Action inadımı kırsam da hala bu alanda çok başarılı olduklarını düşünmüyorum. Hatta itiraf ederim ki Antique Bakery gibi bazı anime yapımlarının Kore versiyonlarından daha fazla keyif alıyorum. Japon yapımı Live Action'larda iyiler yok mu? Var elbette, bir Nodame'yi ya da bir GTO'yu unutmamak lazım ama ayıklamak lazım. :D İş sadece yapımla bitmiyor elbet, bunun bir de mutfak kısmı var. Yapımların çoğu bu açıdan kaybediyor bence, Japon oyuncular nedense kamera karşısında kendilerini ifade edemiyorlar gibi geliyor bana, illa ki anime veya manga mimiklerini yapalım diye kendi yeteneklerini baltalıyorlar. Ses kullanımı konusundaysa çok yetenekli değiller. Seiyuu'ları her ne kadar muhteşem ötesi işler ortaya dökse de oyuncular bu konuda sınıfta kalıyor. Neyse, çok da irdelemek istemem, arada sevdiklerimiz oluyor, en azından onların hatrına çok da eksik çıkarmamak lazım. xD

Oyunculuklarını en çok beğendiğim isimlerin başında Odagiri Joe gelir, sonrasında ise izlemekten en çok keyif aldığım isim Mizushima Hiro'dur. Özellikle de zıpır roller adamıdır Hiro. Nerde eğlenceli bir karakter tiplemesi varsa gözüm direk onu arıyor. Hana Kimi izleyenlerimizden hangimiz 'boş işler adamı' rolünü unutabilir ki, ya da Tokyo DOGS'un o süper ikilisinden yine zıpır olan detektifini hangimiz unutabiliriz? Mr. Brain'in sempatik detektifi vardı bir de; sanırım Hiro'yu izlediğim tek ciddi rol Zettai Kareshi çatısı altındaki isimdeydi, zaten onunla tanıştığım yapımdı Kareshi. Sempatik isimler sıralaması yapsam ilk sıram kesinlikle Hiro'ya rezervedir. :)

Arada bocalama yaşıyormuş gibi bir havaya bürünse de bence Sebastian rolü için en iyi seçim Hiro olacaktır. Buyrun, şu kırmızı gözlerle güzelce uyum sağlayan göz yapısının sevimliliğine bakın;

409767_471487129553451_1741355803_n_zps7c3b84b3.jpg

Animesini sevmiyorum dediğime bakmayın siz, Sebastian gibi birine Hiro can verecekse eğer ben bu filmi ayıla bayıla izlerim. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Sebastian rolü için Hiro seçilmiş kaftan. Hiro en sevdiğim aktörlerden biridir. Hatta oyunculuğu bıraktığını öğrendiğimde üzülmüştüm. Animede ki Sebastianla Live actiondaki Sebastian nasıl olacak bakalım. Aksiyon sahneleri olmayabilir. Bıçak fırlatma olayına ve ya her türlü efeklere girerlerse Kuroshitsujiyi yansıtmaz bence. Kuroshitsujiyi sevdiğim bir anime, en çok sevdiğim tarafı senaryo ve konudur. Umarım Sebastian Ciel ile beraber Sherlock Holmesculuk oynarlar. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 6 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
  • 3 ay sonra...
  • 2 ay sonra...

4 karakter için 4 ayrı teaser yayınlandı. Özellikle hizmetçi kızın aksiyonları için merakla bekliyorum.

Sebastian

Shiori

Yuka

Rin

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?