CHOBiTS 11 Ocak 2013 Share 11 Ocak 2013 Mainichi habere göre; Higurashi no Naku Koro ni 10. yılı serefine düzenlenecek canlı etkinlikler için yeni anime projesi hazırlanacağı duyuruldu. 2013 bahar sezonunda yayına girecek olup yönetmenliğini ise Kawase Toshifumi yapacak. Kira Ova faciasından sonra dehşete düşüp bir daha nasıl o gerilim ve gizem dolu tempoyu bulurum diye düşünüyordum. Bu Ova' nın konusunu okuyunca belki eski tadı verebilir izlenimine kapıldım. Konu: Proje serinin yan hikayesi olan " Higurashi Outbreak" adlı oyundan uyarlanmistir. Olaylar önceki hikayelerde olduğu üzere 1983 Hinamizawa kasabasinda gecmektedir. Kasaba bilinmeyen gizemli bir virüs nedeniyle karantinaya alinir ve mühürlenir. Hikaye, Keiichi ve Rena' nın karantinayi delip kasabadan kaçma mücadelesini konu ediniyor. Kaynak: http://myanimelist.net/anime/16700/Higurashi_no_Naku_Koro_ni_Kaku Sitemizde yapılan haberleri paylaşırken AMT Fansub'tan alıntı olduğunu belirtmeyi unutmayın. Yazan: CHOBiTS Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ShinigamiKhan 11 Ocak 2013 Share 11 Ocak 2013 Higurashi serisine bir parça daha eklenecek desene, HD olarak izlemek zevkli olacaktır diye umuyorum, son olarak bence Kira OVA'sı fena değildi Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 11 Ocak 2013 Share 11 Ocak 2013 Kira ovası fanservis seven ve müdavimleri için güzel gelebilir ama bence de berbattı. Serinin tekrar gerilimli atmosferini yansıtacak bir animenin gelecek olması güzel. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Ungoend 11 Ocak 2013 Share 11 Ocak 2013 haber için teşekkürler Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
darkness167 11 Ocak 2013 Share 11 Ocak 2013 haber için teşekkürler Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 12 Ocak 2013 Share 12 Ocak 2013 Severim ben bu seriyi gelsin gelsin :3 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 13 Haziran 2013 Share 13 Haziran 2013 Fragman yayınlandı Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap