Jump to content
  • Kayıt Ol

Courtesy of Zettai Karen Children:The Unlimited - Hyoubu Kyousuke


gundamaster

Önerilen İletiler

gundamaster

zettai-karen-children-the-unlimited-2.jpg

Kış sezonunun öne çıkan yapımlarından biri The Unlimited Hyoubu Kyousuke.

Zettai Karen Children isimli 2008 yapımı serinin spin-off'u. Anime Hyoubu Kyousuke karakteri ve onun kurmuş olduğu P.A.N.D.R.A organizasyonu etrafında şekilleniyor.

P.A.N.D.R.A organizayonu ilk bakışta bir terör örgütü gibi gözükse de asıl gerçek acaba böyle mi? Hyoubu Kyousuke'nin asıl amacı ne olabilir?

Kış sezonu boyunca izleyipte cevabını bulacağımız bu sorulara bu başlık altından erişelim.

Bölüm 02

Andy'nin bakış açısı ile PANDRA hakkında bir şeyler dolayısıyla Hyoubu'nun emelleri hakkında cevaplara yavaş yavaş ulaşıyoruz. Bölüm içerisindeki Esper özellikleri ve aksiyon sahneleri yine bölümün seyir zevkini üst çıtalara taşıdı. Sahne içerisinde kullanılan müzikelrde ambiyansı yaşatmada bire bir. Andy bu gidişle organizasyonu benimseyip kendi örügütüne sırt çevirecek gibi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 3
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • gundamaster

    4

gundamaster

Bölüm 03

Bu bölüm sanki filler tadındaydı.

Monarch prensesine düzenlenecek suikastı Yugiri'nin daha önceden öngörmesi ile prensesi koruma şeklinde geçen bir bölüm izledik. Biraz da olsa yugiri'nin geçmişinden bir parça izledik. Bu bölümle iki yeni karakter daha tanıdık. Bunlar Hyobu'nun geçmişinde tanıdığı B.A.B.E.L aslı organizasyondan minamoto ve Sakaki. ileriki bölümlerde P.A.N.D.R.A eylemlerine karışıp onları durdurma eğiliminde bulunmaları olası fakat P.A.N.D.R.A'nın düşündükleri gibi bir organizasyon olmayacağını anlamaları da muhtemel.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...
gundamaster

Bölüm 04 ve 05

4. bölüm epey aksiyonla doluydu. B.A.B.E.L üyeleri P.A.N.D.R.A'ya bir misilleme ile saldırdılar. Bu bölümde ana seri olan Zettai karen Children'dan karakterler vardı ve o seriyi izlemeyenler için merak konusu oldular. Baya da güçlü esperler vardı. Özellikle o 3 kız. Fakat Hyoubu'nun muhteşem gücüne erişemediler.

5. bölümde ise Hyoubu'nun geçmişini ve P.A.N.D.R.A'yı kurmasının ardındaki gerçekleri az da olsa öğrendik. Bu bölümle birlikte kendisini X-Men'den magneto'ya oldukça benzettim. Her iki liderde kendi türünden olanları insanlardan ve onların ırkçılığından korumakta.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...
gundamaster

Anime sonlandı. Genel yapı itibariyle X-Men'in japon versiyonu diyebiliriz.

Hyobu Kyosuke çevresinde geçen hikaye, Hyobu'nun normal insanlardan intikamını alması şeklinde özetlenebilir. Esperlere yapılan haksız olaylar sonucu ki; kendininde dahil olduğu bir olay sonucu tüm normallerden nefret edecek boyuta gelmiş bulunmakta; kurduğu P.A.N.D.R.A örgütü tüm nefret ettiği kişilere karşı savaş vermekteydi.

X-men'e benzeyen kısımları ise psişik güçlere sahip kişilerle bu güçleri göstermeyen kişiler arasındaki mücadele, Magneto benzeri Hyobu'nun bu güce sahip olmayanlardan nefret etmesi ve onları yok etme isteği ufakta olsa sayılabilir.

Animasyon ve çizimleri çokta fena olmayan seiyu seçimleri oldukça başarılı olan vakit geçirilebilecek bir seriydi.

8/10

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?