Susano'o 31 Ağustos 2009 Share 31 Ağustos 2009 YAMA ONNA, KABE ONNA [J-DRAMA] Dağ Kadın, Duvar Kadın Çeviri ve Kodlama: Susano'o Editör: Seifukusha TANITIM: Megumi büyük bir mağazanın çanta satış bölümünde satış amiridir. Birçok kişi onun başarısını ve güzelliğini takdir etmekte ve hatta bazen kıskanmaktadır. Fakat Megumi'nin gizli bir kompleksi vardır: Göğüslerinin küçük olmasından şikayetçidir. Hatta eski bir sınıf arkadaşı ona "Duvar Kadın" lakabını takmıştır. Günün birinde, mağazaya Megumi'nin yanına Marie isminde yeni bir satış üyesi katılır. Marie'nin ilk bakışta en belirgin özelliği Megumi'nin tersine çok büyük göğüslerinin olmasıdır. Bunun yanında Marie çok iyi niyetli ve saf olduğundan müşteriler ile çok güzel bir diyalog kurabilmekte ve Megumi'ye rakip haline gelmektedir. Ancak Megumi, Marie'yi tanıdıkça çok ortak yanları olduğunun farkına varacak ve aralarında güzel bir dostluk oluşacaktır. YORUM: Japonya'da ilk çıktığında başarısız bir kadro ve klişeleşmiş bir konuya sahip olduğuna dair çok büyük eleştiri alan dizi, beklenenin aksine seksist espirilerle izleyiciyi çekme girişiminde bulunmamış; tersine sıcak kalpli karakterleri ve insan hayatını komik bir dille ele alması ile erkeklerden ziyade büyük bir bayan izleyici kitlesine sahip olmuştur. PROJE ASKIYA ALINMIŞTIR. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Savage 5 Eylül 2009 Share 5 Eylül 2009 Çalışmanızda başarılar dilerim :3 :ozgurluk: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Seifukusha 9 Eylül 2009 Share 9 Eylül 2009 Baştan aşağı komedi bu yaa :hehe: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
lafolya 10 Eylül 2009 Share 10 Eylül 2009 çalışmalarınızda başılar arkadaşlar bir diz daha sayenizde arşivime katıcam.. yalnız boyut fazla deyilmi tek link olarak koyamazmıydınız.. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Susano'o 10 Eylül 2009 Yazar Share 10 Eylül 2009 50 dakika falandı sanırım ilk bölüm. oyüzden. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
lafolya 11 Eylül 2009 Share 11 Eylül 2009 tamam mehmet o zaman normal sanırım hemen sorayım yeni bölüm ne zaman Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Susano'o 11 Eylül 2009 Yazar Share 11 Eylül 2009 Yeni bölüm en erken Ekim sonu. Çevirsem bile yükleme imkanım yok. Mobil bağlantının kötü yanı işte. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
lafolya 11 Eylül 2009 Share 11 Eylül 2009 ekim mi :agla: geç ama neyse bari birkaç bölüm birden eklede bekledğime değsin mehmet... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Zhaomc 11 Eylül 2009 Share 11 Eylül 2009 Link silinmiş Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
lafolya 11 Eylül 2009 Share 11 Eylül 2009 ewet linkler silinmiş ..bir baksan şu linklere mehmet.. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Susano'o 11 Eylül 2009 Yazar Share 11 Eylül 2009 evet silinmiş... ben de anlamadım. rapid collector hesabından da uzun süre indirilmeyince siliniyor mu acaba? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
lafolya 11 Eylül 2009 Share 11 Eylül 2009 peki ne yapıcaz o zaman.. benim bildiğim silinmemesi gerekiyor ama.. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
4sprz 21 Eylül 2009 Share 21 Eylül 2009 collector hesabından 3 ay boyunca çekilmezse siliniyordu ( Eski zaman sınırlaması bu) Ama uygulamada değişiklik yapıldımı bilemeyeceğim. gerçi upload'ı ne zaman yaptın onu da bilmiyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Susano'o 21 Eylül 2009 Yazar Share 21 Eylül 2009 Öyleyse ondandır, Mayıs veya Nisan ayında yüklemiştim. Epeydir de indiren kimse yoktu. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
lafolya 21 Eylül 2009 Share 21 Eylül 2009 peki o zaman yenden upload yapmayı düşünüyormusun diye sorayım... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
meorami 12 Aralık 2009 Share 12 Aralık 2009 Linkleri Tazeleyin Lütfen :guzelim::guzelim: Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Susano'o 15 Aralık 2009 Yazar Share 15 Aralık 2009 Bu proje askıya alınmıştır. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
alevvv.... 22 Şubat 2010 Share 22 Şubat 2010 çalışmalarızda başarılar dilerim arkadaşlar =)=) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap