CHOBiTS 22 Ocak 2013 Share 22 Ocak 2013 Haftalık Shonen Pazar dergisine göre, "Joujuu Senjin!! Mushibugyo" mangasının Tv anime serisine uyarlanacağı duyuruldu. Konu: 18. yüzyıl Tokugawa döneminde gecen en iyi savaşcı olmak isteyen Tsukishima Jinbee'nin başından geçen olaylar anlatılmaktadir. Trailer Kaynak: http://myanimelist.net/forum/?topicid=549189 Sitemizde yapılan haberleri paylaşırken AMT Fansub'tan alıntı olduğunu belirtmeyi unutmayın. Yazan: CHOBiTS Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
darkness167 22 Ocak 2013 Share 22 Ocak 2013 oooo çok güzel bir haber azıcık okuduğum vardı mangasını beğenmiştim Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 22 Ocak 2013 Share 22 Ocak 2013 Çok değişik bir tarzı var gibi Merakla bekliyorum Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ShinigamiKhan 22 Ocak 2013 Share 22 Ocak 2013 izlenir bir şey çıktı sonunda gerçekten hoş bir şeye benziyor şimdiden sabırsızlandım Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CloudT 22 Ocak 2013 Share 22 Ocak 2013 Şu Tokugawa (Edo) döneminden ne istiyorlar anlamıyorum. Zaten bir çok sıkıntının olduğu dönemdi ve sanırım bu yüzden hep o dönemi işliyorlar. Seriye gelirsek, sanırım Hiroshi Fukuda, ilk eseri ve hemen animeye çevirme kararı almışlar. Büyük ihtimal, ecchi ve shounen faktöründe dolayıdır. Bir de araya dövüş sanatlarıyla, samuraylığı kattın mı, tamamdır. Pek beğeneceğimi sanmıyorum ama bakalım... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Ungoend 22 Ocak 2013 Share 22 Ocak 2013 işte bu ya en sevdiğim mangalardan biri anime er geç uyarlanması kaçınılmazdı umarım mangası gibi süper bir anime çıkartırlar. Haber için teşekküler. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 18 Mart 2013 Share 18 Mart 2013 Yeni Teaser Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap