CHOBiTS 22 Ocak 2013 Share 22 Ocak 2013 "Inu to Hasami wa Tsukaiyo" light romanının 6. cilt kapak notuna göre animeye uyarlanacağı duyuruldu. Konu: Saçma bir gizem komedi. Harumi Kazuhito kitap okumayı seven liseli bir gençtir, Natsuno Kirihime adlı kadın yazarın büyük bir hayranıdır. Bir gün, o şans eseri Kirihime'yi kafede birşeyler yazarken görür, fakat kafe silahlı bir soyguncu tarafından basılır ve sevdiği yazarı korumak için öne atılan Kazuhito, ne yazık ki orada öldürülür. Sihirli bir kitap kurdu tarafından bir köpek olarak reenkarne edilir. Kazuhito köpek olmak bir yana kitapsız kalmaktan büyük sıkıntı içindedir. Eli makaslı sadist bir kadının ona yardım teklifini kabul eder. Tabi bu sadist kadın Kirihime'den başkası değildir. Kaynak: http://myanimelist.net/forum/?topicid=547531 Sitemizde yapılan haberleri paylaşırken AMT Fansub'tan alıntı olduğunu belirtmeyi unutmayın. Yazan: CHOBiTS Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
darkness167 22 Ocak 2013 Share 22 Ocak 2013 konusu ilginçmiş bakalım çıksında görelim Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
DevilRanger 22 Ocak 2013 Share 22 Ocak 2013 Köpek olmuş ha Sanki seride biraz olsa bile ecchi olacakmış gibi duruyor :3 Bunun dışında gerçektende çok garip bir konusu varmış Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CloudT 22 Ocak 2013 Share 22 Ocak 2013 Komedi unsurunu iyi işlerseler çerezlik bir seri olur. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Ungoend 22 Ocak 2013 Share 22 Ocak 2013 güzel, takibe değer haberler birbiri ardına gelince merakım artıyor. haber için teşekküler Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
xxxxxxx 23 Ocak 2013 Share 23 Ocak 2013 Bu serinin mangası var mı?Mangafoxda bulamadım... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 15 Mart 2013 Share 15 Mart 2013 Yapımcı stüdyonun GONZO olacağı duyuruldu. Bunu beklemiyordum açıkçası. Kaynak: ANN Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 21 Mart 2013 Share 21 Mart 2013 Teaser yayınlandı Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap