Akuma_Blade 2 Şubat 2013 2 Şubat 2013 30 Mart'da gösterime girecek filme dair fragman yayınlandı. Filmin Hanasaku Iroha'nın devamı olup olmadığına dair bilgim olmasa da filmin kısa tanıtımında "tümüyle yeni bir öykü" olduğu belirtilmiş.
Ungoend 2 Şubat 2013 2 Şubat 2013 Haber için teşekkürler, devamı olsun yav bir filimle işin içinden sıyrılmaları berbat en azından bi 25 bölümlük bir sezon daha süper olur.[fragmana baktımda bi bu çerezlik bi filim gibi hissediyorum filmin ardından bi 13 bölümlük değilde 25lik bir sezon çıkartmalarını umuyorum]
DevilRanger 2 Şubat 2013 2 Şubat 2013 25 Bölümlü bi 2. sezon bu animeyi bozabilir. Film, TV serisinin devamıysa bana kalırsa bu şekilde daha iyi olur Çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum ( Her ne kadar nete düşene kadar çok büyük bir süre geçicek olsada) Oldukça sevdiğim bir animeydi Hanasaku Iroha. Bu film devamı olsada olmasada tekrardan bu animeyi izleyebilecek olmam süper bir şey
rocker_tr 2 Şubat 2013 2 Şubat 2013 Fragmandan anladığım kadarıyla Onaha'nın annesinin otelden ayrılmadan önceki dönemini anlatıyor gibi. Satsuki'nin annesiyle tartışması ve bir erkekden uzaklaşırken görüntüsü var. O kişinin de Onaha'nın babası çıkma ihtimali yüksek bence. ^^
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap