Jump to content
  • Kayıt Ol

Django Unchained


Solid Snake

Önerilen İletiler

Bildiğiniz gibi Quentin Tarantino'nun yeni bombası 1 şubatta ülkemizde vizyona girdi. Django Unchained, bir Tarantino klasiği olarak bol ve abartılı, ama Tarantino'yu kendisi yapan en önemli özelliklerden biri de bu zaten. Film vahşi batı ve kölelik temalarının birleşimi bir konuya sahip. Film, Django (Jamie Foxx) adında bir kölenin karısını (Kerry Washington) zengin köle tüccarının (Leonardo DiCaprio) elinden kurtarmaya çalışmasını anlatıyor. Tabi ki Tarantino klasik Hollywood klişelerinin üzerine yatmıyor ve film boyunca bir sonraki sahnede ne olacağını merak ediyorsunuz.

Oyunculuklar şahane, en çok da Christoph Waltz. Öyle ki ben performansını Inglourious Basterds'dekinden bile daha başarılı buldum. Film bittiğinde adamı alkışlamak geliyor içinizden. Bunun yanında Samuel L. Jackson beni çok şaşırttı, son zamanlarda önüne gelen rolü kabul ediyordu ve çok ruhsuz rol yapıyordu ama bu filmde harika oynamış. Eski Sam dönmüş diyebilirim.

Sonuç olarak 3 saate yakın süresine rağmen bir saniyesinde bile sıkmayan bir film çıkmış ortaya. Vahşi batı filmlerine karşı ön yargılı yaklaşan arkadaşlara da gönül rahatlığıyla gidebileceklerini söyleyebilirim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 1
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Solid Snake

    1

  • fake

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Kaliteli olacağına şüphem yok ancak ben en çok köleliğe bakışın nasıl gösterildiğini merak ediyorum. Afişten ve bilumum fragmanlardan Django'nun anti kahraman vari bir karakter olduğunu gördüm.

Sınavlar sebebiyle hâlâ izleyememiştim. En kısa zamanda izleyeceğim, umarım :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?