Jump to content
  • Kayıt Ol

Pokemon Bölümleri


DevilRanger

Önerilen İletiler

Uzun bir zamandır pokemonun bölümlerini arıyorum ama malesef karşıma hep ingilizce dublajlı veya japonca ingilizce hardsub bölümleri çıkıyor. İçinizde pokemonun Japonca RAW larını veya Japonca dub olan softsub bölümlerini bulabilecek arkadaşlar var mı? İlk sezondan sanırım en son 15 çıktı. 15 e kadar. İngilizce bilgim olmadığı için nitelikli bir araştırma yapamıyorum malesef bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar çıkarsa gerçekten çok yardımcı olmuş olurlar.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 4
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • DevilRanger

    2

  • fake

    2

  • gkucar

    1

En Çok Yazanlar

Best Wishes'tan itibaren RAW bulmanız mümkün. Pokemon-Originals (P-O) veriyor yeni bölüm çıltıkça. Altyazı ise, P-O yavaş yavaş çeviriyor Best Wishes'ı ilk bölümden. PocketMonsters (pm) çoktan bitirdi çeviriyi ancak onlar sadece hardsub veriyor.

Önceki serilere gelince. Onlar tam bir karmaşa.

pm ilk serinin 36 bölümünü çevirdi. Hardsub videoları bulmak mümkün nyaa.eu da. Bazı fansublar çevirdi aradan bazı bölümler. Onları da aratıp bulmak mümkün.

pm ikinci seriden de birkaç bölüm çevirdi ama hardsub.

Üçüncü seri de aynı durumda.

Bu bahsettiklerim harici, P-O kimi zaman ilk seriden çeviri yapıyor. Takip etmekte fayda var.

Nyaa.eu da aşırı büyük boyutlarda RAW paket bulmak mümkün seriler için ayrı ayrı ama görüntü kalitesi nasıldır, ona bir şey diyemem.

Edit: "yavaş yavaş" kısmını "çok yavaş" diye değiştirmekte fayda var. Baktım da hâlâ 3. bölümdeler.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Aynen dediğiniz gibi şimdi nyaa'dan biraz daha detaylı bir şekilde bakınca rawlarının olduğunu farkettim ^^ Tamamdır bunları indiririm ben :3 Çok teşekkürler :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ne yaptın, indirdin mi? İzledin mi? En çok merak ettiğim ise, çevirecek misin? :D

Mesela ben filmlerini çevirmeyi düşünüyorum ama uzun soluklu bir iş o.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 10 ay sonra...

4 sezon Türkçe dublaj, son 1 sezon ingilizce dublaj türkçe altyazı olarak ilk seriyi bitirdim. Daha sonra diğer serinin 1. ya da 1. ve 2. sezonu türkçe altyazı ile izledim. Geri kalan sezonlarda altyazı kullanmadan doğrudan izledim ve 2. seriyi de zar zor bitirdim. Çok sıkıcı olduğu için izlemeyi düşünmüyordum geri kalanın ki arkadaşlardan biri https://docs.google.com/document/d/1wRWyhXkL4x5x7vgBXS-HAa3MKhD2gODGEezVn9e_OOU/edit böyle bir link atınca, tekrar izlemeyi düşünüyorum.

Link'teki torrent'i tıklarsan açılan sayfa boş olur thepiratebay . 'dan sonrası sürekli değiştiği için ulaşamayabilirsiniz şuan .se kullanıyor. İndirmek isterseniz, sadece sondaki .ee( .sx'miş ) yerine .se yazmanız siteye ulaşabilmenizi sağlar. Eğer yine ulaşamazsanız, google'dan thepiratebay yazın, o an geçerli siteye girip, kullandığı alan adını öğrenerek, yenisi ile değiştirebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?