Jump to content
  • Kayıt Ol

Life of Pi


Solid Snake

Önerilen İletiler

jsr36.jpg

Ang Lee'yi severim ve bu filmle daha da sevdim. Zira bu filmi ondan daha iyi çekebilecek başka bir yönetmen olduğunu düşünmüyorum. Life of Pi, Pi Patel'in ilginç ve bir o kadar da etkileyici hikayesini anlatıyor. Pi Patel, hayvanat bahçesi işleten bir ailenin üyesi, bir gemi kazası sonucunda küçük bir sandalda bir zebra, bir orangutan, bir sırtlan ve bir bengal kaplanı ile baş başa kalıyor. Özellikle bengal kaplanı ile anlaşmaya çalıştığı sahneler çok başarılıydı. 93 doğumlu genç oyuncu Suraj Sharma rolünün hakkını yeterince vermiş. Akademi Ödülleri'nde tam 11 dalda adaylık alan Life of Pi, görsel anlamda da en iddialı filmlerden. Tam anlamıyla görsel bir şölen sunuyor izleyiciye. Sonuç olarak, her yaşa hitap edebilecek güzel bir film. 2012'nin en iyilerinden biri, herkes izlemeli.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 2
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CHOBiTS

    1

  • Solid Snake

    1

  • Hayabusa

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Daha dün izledim bu müthiş filmi. Hani bazen bugün film izleyesim var dersiniz de o kadar uğraşın ardından seçtikleriniz ve izledikleriniz sizde hayalkırıklığı bırakır ya... İşte bu tür bir sıkıntı ile uğraşmak istemiyorsanız, izlememişseniz hiç düşünmeden oturup keyifle izleyebileceğiniz ve istisnasız herkese hitap edebilecek genişlikte harika bir yapım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

bir ay falan oldu ilk çıktığında Varolanbiri ile sinemada izledik. Her açıdan izledigimize değdi. Hayata ve dinler arası etkilesime farklı bir bakış açısı sunuyordu. Film görsellik acisindanda son derece doyurucuydu.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?