Jump to content
  • Kayıt Ol

Boku wa Tomodachi ga Sukunai Next


bLueeekun

Önerilen İletiler

Kış sezonundan hiçbir anime tartışma olarak açılmamış. İlk bu anime için başlayalım. Severek izlediğimiz haganai'nin 2. sezonu çıkmış durumda. 4. bölüm çıktı en son. 4. bölümde en çok beğendiğim sahne şuydu. Rika çok fena ya. :D

pL2Q3hw.jpg

2. sezon daha güzel gidiyor. İlk sezonda Rika biraz arka planda kalıyordu ama bu sezonda hep ön planda oluyor. Umarım bu her zaman devam eder. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

bu sezondan takip ettiğim üç yapimdan biri gerek ecchi gerek görsellik olarak tam tadinda ama ecchi oranı artmış gibi. Yozara hariç tüm karakterleri seviyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

ewet bu sezon ilk sezona göre biraz daha ii gidiyor

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Aynen Celal bu sezon ecchi olayı artmış ve Sena üzerinden gidiyorlar. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bir kaç spoiler okudum hakkında, bu sezon olur mu bilmem de bayağı güzel şeyler oluyormuş :D Ben de izleyeceğim ama sınava çalışmaktan daha çevirileri yetiştiremiyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hareme bir kişi daha katıldı izlemeyenler merak etsin spoilerde vermeyeceğim. En azından bu sezonda arkadaşlık duyguları aşka dönüşüyor her bölümde farklı sekillerde verilirken ailelerde müdahil olmaya başladı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

Anime romanın 7. sayısına geldi.İşler beklediğim gibi ilerliyor izlemek büyük keyif doğrusu.

ailelerin kararı olsada Sena ile nişanlandılar.Henüz ikiside istemiyor gibi davransada gerçek duygularına dayanamayıp sezon sonunda kendileride kabul edecektir.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

Serinin en sevdiğim bölümü oldu.Sade biraz Yusa karakterine üzüldüm o kadar.

Geçen bölümde Kodaka nın aslında odun olmadığını öğrenmiştik. Rika baya bir zorlamıştı lakin suanki ortamını kaybetmek istemediği için itiraf etmekten kaçınıp oradan uzaklaşmıştı. Bu seferde Sena nın ilani aşkını herkesle beraber duymasına nazaran duymamizliktan gelmeye calissada bunun imkansız olduğunu görüp odadan kaçtı. Rika olayları izleyici olarak baksada Yozora itiraftan sonra tirtir titriyordu.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bir sezon daha bitti.

Çok önemli ve geri dönülemez gelişmeler olsada son olarak tatmin etmedi. Finali OVA' ya mı koyacaklar acaba yada bd ekstra bölüm mü yapacaklar beklemedeyim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlk sezonu beğenmiştim zaten, ikinci sezonuda acayip beğendim, özellikle açılış şarkısında maria'nın o boyalı yüzünü hatırladıkça baya gülüyorum.

Sena ile Kodako arasındaki gelişmeler, rika'nın özellikle tahrik edici sözleri, Yukimura'da baya öndeydi, bu sezonda. Özellikle Maria'nın ablası çok sağlam hatunmuş cidden. Böyle güldürmelik serileri çok severim. Yozora mektubunu bıraktı gitti, acaba devamında neler olacak, yeni bir şeyler gelir diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlk sezon severek izlediğim bir seriydi. İkinci sezonda da hoşuma giden bölümler vardı, lakin son olarak ben tatmin etmedi. Büyük bir ihtimal ova ya da üçüncü bir sezon gelebilir!

Kodaka'nın yerinde olsa maria'nın ablasını alırdım!

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bu sezonuda bol kahkahayla izledim. İstediğimi verdi ama illa bir son olacaksa Ova veya farklı şekilde gelebilir, ama en sonda END olarak gösteriliyordu. Ova gelir mi bilemem.

Ben Kodoka olsam Rikayı seçerdim. :D Kulüpte ve animede farklı erkekler olsaydı bütün kızlar mutlu olabilirdi ama sanırım bu olmayacak.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 6 yıl sonra...

Şimdi bu insanlar buraya yazan elemanlar 2013 yılında yazmışlar izlemişler bitirmişler.. Ben 2019 Yılında bu seriyi izledim bitirdim güzeldi. Ve 2.Sezon bitti ama yarım kaldı bitmedi. Bunun finali nerede awk artı Mangasını okumak istiyorum mangası yok net de  _? 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

On 12.06.2019 at 23:28, Bilgi Evim dedi ki:

Şimdi bu insanlar buraya yazan elemanlar 2013 yılında yazmışlar izlemişler bitirmişler.. Ben 2019 Yılında bu seriyi izledim bitirdim güzeldi. Ve 2.Sezon bitti ama yarım kaldı bitmedi. Bunun finali nerede awk artı Mangasını okumak istiyorum mangası yok net de  _? 

Orijinal seri manga değil, 11 kitaptan oluşan bir hafif roman serisi. Ek olarak hafif romandan uyarlanan ve hala yayımlanmakta olan bir mangası da bulunmakta. İstediğin taktirde her ikisini de ingilizce olarak aradığın zaman google'dan bulabilir ve okuyabilirsin. Türkçesi var mıdır yok mudur bilmiyorum.

  • Süper 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bakayalo
(düzenlendi)

Wolcrow'un verdiği bilgilere ek olarak:

 

Manganın fan çevirisi 47. bölümde durmuştu. Scanlation ekibinden birinin reddit'te söylediğine göre lisanslı İngilizce yayım hızlanıp fan çevirisi ile arayı kapatmaya başladığından, mangayı sevenler lisanslı çeviriyi satın alarak desteklesinler deyip bırakmışlar. Kimse de onların bıraktığı yerden alıp devam etmedi. Uzunca bir aradan sonra geçenlerde lisanslı İngliizce manganın taramaları internete düşmüş, ama 15. cilde kadar. 16. cilt geçen yılın sonunda yayımlanmış ama henüz bir yerde görmedim. 17. cildin Eylül sonunda yayımlanması bekleniyor. Bunları da tarayıp internete koyan olur mu, olursa ne zaman olur, bilemem.

 

NEXT'in son iki bölümünde işlenenleri manganın 59. bölümünden başlayarak okuyabilirsiniz, böylece sezon sonu gelinceye kadar çizim farklılıklarına alışıp karakterleri tanımaya başlamış olursunuz. Animenin sonu mangada 66. bölümün başında işleniyor. 15. ciltteki son bölüm ise 69. Yani şu an için mangadan devam etseniz bile hepi topu 4 bölüm yeni içerik göreceksiniz. Değer mi değmez mi, herkesin kendi bileceği iş. Ben vaktiyle bomba bir sahneyle ilgili şpoylerimi yemiş olduğumdan en azından o kısmı gördüğüme değdi qnoluyo

 

Yazar 15. cilt sonuna yazdığı notta, mangadaki anlatımda ufak tefek değişiklikler denemeye başladığını söylüyor. Hafif romanın bitişi okuyucuları pek hoşnut etmemişti, 12 cilt olacağını söyleyip kısa bir 11. cilt ile bitirmesi de aceleye getirdiği izlenimi yaratmıştı. Belki mangada biraz daha derinlemesine işler bu kısımları.

 

Son olarak, tam bir moe bombardımanı olan aylık sênen dergi Comic Alive'da yayımlanan mangada, çıplaklık ve cinsellikle ilgili rezervleri olanları rahatsız edecek içerik animeye kıyasla daha fazla. Uyarmış olayım da 66. bölüm sonunu görünce yazara çizere sövmeyin :P Yazar onu zaten öyle yazdı, animeye aktarırken TV'ye daha uygun hale getirdiler.

 

Eklemeyi unutmuşum: Animenin devamının gelmesi mucize olur.

Düzenlendi: (Bakayalo)
mucize
  • Süper 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?