Jump to content
  • Kayıt Ol

Minami-ke Tadaima


fake

Önerilen İletiler

128606.jpg

Konusu : Aynı çatı altında yaşayan Haruka, Kana ve Chiaki Minami kardeşlerin kimi zaman aşırı, kimi zaman saçma ama daima komik ve sıradan hayatlarının anlatıldığı Minami-ke serisinin 4. sezonu.

Kana, ortanca kardeşliğin rahatlığını yaşarken Chiaki, büyümüş de küçülmüş modunda takılıyor. Haruka ise abla olmanın getirdiği sorumluluk ile okul hayatına devam ediyor. Ancak bütün anime tabii ki bu karakterlerden ibaret değil. Anime; Haruka'ya aşık olan ancak Haruka'nın arkadaşı yüzünden ona açılamayan voleybol takım kaptanı, Chiaki ile iyi arkadaş olmak istediği için kız kılığına giren sınıf arkadaşı... gibi gayet absürt karakterler barındırmakta.

Kişisel görüşüm : Minami-ke; Ichigo Mashimaro, Mitsudomoe gibi gündelik hayatın komedisine odaklanan ve bunu yeterince başaran güzel bir yapım. Tadaima ise bence serinin çizim olarak en kalitelisi. Tabii, bir komedi serisinde, hele günlük komedide çizimin ne derece önemli olduğu tartışmaya açık bir konu.

Serinin fansub sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 3
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • gundamaster

    2

  • fake

    1

  • ShinigamiKhan

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

gundamaster

Tüm sezonlarını severek izledim ama sanırım en çok eğlendiğim sezon birincisiydi. Bu sezonu da ilgi ile takip ediyorum. Seri her sezonda prodüksiyon şirketi ve animasyon değiştirmekle ünlendi neredeyse. Bu sezonki animasyonu da epey iyi buldum. Gündelik konular üzerinden komedi yaptığı için bazen sıkabiliyor ama geneline bakarsak oldukça eğlenceli bir seri.

Belki üst üste izlenmez ama haftalık izlenince epey eğlenceli olabiliyor. Kana karakterinin de animede çok önemli bir rolü var. onun muziplikleri olmasa belki bu kadar eğlenmezdim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

128606.jpg

...kız kılığına giren sınıf arkadaşı... gibi gayet absürt karakterler barındırmakta.

TRAPS EVERYWHERE! :D

Absürt demeyin bana izleyesim geliyor. :) 6. bölüme falan gelsin de izlemeye başlarım, çevirilerinde de kolaylık dilerim. Yardım lazım olursa biliyorsun çekinme elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım! :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

İki adet trap karakteri var. İkisi de ayrı komedi zaten :) Aslında çok fazla absürt olarak nitelenemez bence. Daha çok durum komedileri ağırlıkta.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?