Jump to content
  • Kayıt Ol

Mondaiji tachi ga Isekai kara Kuru sodesuyo


painscream

Önerilen İletiler

43369.jpg

Sakamaki Izayoi 17 yaşında bir erkektir ve dünyadaki sıradan yaşamından çok sıkılmaktadır çünkü kendisinin muazzam bir doğaüstü gücü vardır. Bir gün Kara Tavşan adıyla bilinen bir kız tarafından "Minyatür Bahçe" adı verilen dünyaya davet edilir. Kara Tavşan ayrıca benzer güçleri olan iki kızıda çağırır. Bu kızlardan sessiz ve kedili olanın adı Yō Kasukabe, güzel lakin kendini begenmiş kızın adı ise Asuka Kudō'dur. Kızın söylediğine göre Deamon Kral onu topraklarından ve halkından mahrum bırakmıştır ve 3 mondaijiden (Problem çocuk) toplumunu yeniden inşa edebilmek için yardım istemektedir. Izayoi kendisinden hiç beklenmedik bir çevap verir: "Hadi Deamon Kralı yenelim!" Şimdi 3 mondaijinin fantastik bir dünyada şeytanlar, tanrılar ve canavalara karşı "Hediye Oyunu" adı verilen savaşları başlayacaktır.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 4
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CHOBiTS

    2

  • painscream

    1

  • darkness167

    1

  • CloudT

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Yeni sezonun en sevdiğim animesi zevkle takip ediyorum. Tek eksiği romantizm. Kapanıştaki chibi klibi çok seviyorum her bölümü indirdigimde 3/4 kere izliyorum. Kuro Usagi çok sempatik ve konuşma seklide çok sevimli.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Oldukça keyifli ama 10 bölüm olması gibi bölüm sınırıyla birlikte ciddi bir sorun ortaya çıkıyor. Her şey oldu bitiye gelecek, final senaryosunda çuvallamalar olabilir vs vs. Bunun gibi bir çok faktöre rağmen, karakterler aslında çok sıradışı olmasa da bir şekilde ilgi çekici geliyor. Ve seriyle birlikte merak oluşturan bir konu var ki;

Izayoi, aslında kim ? -ki bir bölümde hafif bir geçmişe dönüş yaşadık ve bu inanılmaz gücü acaba o geçmişe dönüşle alakalı olabilir mi ? Ve acaba Şeytan Kral olabilir mi ? Hatta yanılmıyorsam 3. bölümde gücünün bilinmediği ortaya çıkmıştı. Bu gibi bir kaç sebepten merak ettiğim bir yönü olan bir karakter.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

Sezona en erken veda eden yapım olsada gerek hikaye amacına ulqsmadigi için gerekte sonda gelen mektup acilmadigindan devam sezonu gelir. Serinin light romani Mal puanı olarak çok yüksek olmasida ayrı bir avantajı. Üç ana karakterden biri oldu olası güçlüydü. Asuka çok güçlendi. Kasukqbe ise güçten düştükü ayrı bir çelişki. Seride romantizm bile var sonda Kasukabe nın kedisi ile ilk bölümdeki garson kedi kız arasında.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?