Jump to content
  • Kayıt Ol

Daha iyi 2...


Aurora Borealis

Oylama..  

4 oy

  1. 1. Oylama..

    • A Gentleman's Dignity
      2
    • Wild Romance
      2


Önerilen İletiler

73307327.jpg

Anketler devam edecek demiştim ancak sadece izlediklerimden yola çıkarak türetebiliyorum..

Sadece bu iki yapım için konuşarak

Hangi Senaryo daha iyi idi.

Hangisinin müzikleri daha güzeldi..

Hangisinin finali daha başarılı idi..

Hangi yapımdaki oyunculukları daha çok beğendiniz

Hangilerinin oyunculukları kötüydü..

Olmazsa olmaz yardımcı oyunculardan en başarılı olanlar kimlerdi

ve tabiki başroller ...

Seriler bitmiş seriler olduğundan spoiler içerebilir yazılar oylama ile ilgili başlıkta gezineceklere duyrulur..

Not: Anket 30 günlüktür..

Not fikirlere önerilere açığım isteyen özel mesaj atıp teklif öneri getirebilir..

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 2
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Squaw

    1

  • özz

    1

  • Aurora Borealis

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Hehehe... Sonunda izlediğim iki yapım. :D

Ben en çok Wild Romance' ı sevmiştim. Komedisi güzeldi ve arka plandaki polisiye de hoşuma gitmişti.

Diğer sorularına gelirsek;

-Aslında ikisinin de senaryoları bilindik temellere oturuyor. Birinde erkeği peşinde koşturan kadın, diğerinde büyük aşklar nefretle başlar teması. :D A Gentilman' s Dignity biraz daha iyi diyebilirim.

-Müzikleri çok anımsamıyorum, çok cezbetmemiş beni demek ki. :P

-İkisinin de finali klasik. Ama Wild Romance' ta finale götüren olay iyiydi bence.

-Oyunculuklara gelirsek Wild Romance' ı beğendim diyeceğim çünkü A Gentilman' s Dignity' deki başrol bana fena halde Kim Joo Won karakterini anımsattı ve acayip itici geldi. Senaristin aynı olduğunu bildiğim için daha da itici geldi. Daha orijinal bir tip beklerdim.

-A Gentilman' s Dignity' deki oppa oppa diye dolanan kızdan nefret ettim. :D Benim için diziyi sıkıcı hale getiren bir karakterdi. :006:

-Yardımcı oyunculardan Wild Romance' taki çatlak kızla Menajer Kim. :D ( kopya çekelim; Im Joo Eun ve Kang Dong Ho)

-Başroller A Gentilman' s Dignity' de 4 kafadarı hep birlikteyken sevdim. Onun dışında Wild Romance' taki Lee Dong Wook ve Lee Si Young tabi ki. Kız süperdi özellikle. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İki zorlayıcı aday daha ama benim gönlüm daha çok Vahşi Romantiğim'e kayıyor sanki. :D İki diziyi de ayrı ayrı sevdim ama baştan sona hangisi sevdim diye düşünülürse; en başından başlayıp son noktasına kadar Wild Romance benim için daha keyifliydi. Sadece bu dizide romantizm dozu fark edilir şekilde az işlenmişti ama bu noksanlığı dışında ikilinin dünyası ile arka planda olan yan karakterler dünyası oldukça eğlenceliydi. Başrollerin girdiği ve özz'ün de değindiği gibi polisiye yönü de diziye sürükleyicilik katıyordu. Hatta suçlu olan kişinin suç işleme nedeni şaşılacak şekilde sonuçlanmıştı. Suçlu olan kişiyi tahmin edebilseniz bile yaptıklarının nedeni konusunda tahminde yanılabiliyorsunuz. Ajumma'dan beklemediğim bir atraksiyon geliyordu. :D

Aşk konusundansa erkeklerin psikolojisi üzerinden gidersek aslında iki dizi de bunun üstesinden gelmiş çünkü her iki dizinin erkekleri konusunda düşünürsek karşımda büyüse de çocuk kalan erkek modelleri vardı. A Gentilman's Dignity'nin 4 Ajusshi'si mükemmeldi, hatta mükemmel ötesiydi. Zira Wild Romance'ın dörtlüsü hepsi Ajusshi olmasa da süperdi; Park Moo Yul, Eun Jae, Menajer Kim ve Dong Ah'ına laf söylenemezdi. Bu dörtlü ortalığı yakıp yıkıp geçecek bir performans sergilemişti. AGD'nin başrol kadın oyuncusuna uyuzdum, 29 yaşına gelmiş bir kadın olup da modern bir ülkede tipik bir Rahibe Teresa gibi davranıyordu, artık liseli dizilerinde bile öpüşmeler işleniyor ama ablamız mı çok tutucuydu yoksa dizinin kanalı mı öyleydi bilmiyorum ama bence böylesi bir diziye yakışmayacak tutuculuk vardı. Ha ben dizileri illa öpüşme ya da onun üst basamakları için izlemiyorum ama bence bir rol üsteleniliyorsa ve ne gerekiyorsa oyuncular o cesareti göstermeli. Hal öyle olunca insan o oyunculuklarda hiçbir inandırıcılık o çiftlerde hiçbir aşk doluluğu göremiyor. Benim düşüncem bu yönde ama nedense ben bu kadın oyuncuya bir türlü ısınamıyorum. Onun dışındaki kadın oyuncuları daha çok sevmiştim ama AGD karşısında rakip olarak Wild Romance başrolleri varsa işte orda, 'Dur!' derim arkadaş. Özz'ün de dediği gibi tüm oyuncular çok iyiydi ama başrol kadın oyuncu başkaydı. Özellikle de onu daha önceki dizilerini de (Playfull Kiss'de baştan sona kadar ve Boys over Flowers dizisinde belli bir süre) izledikten sonra kızın kendini ne kadar çok geliştirdiğini anladım ve kendisine 'Helal' olsun diyorum.

Müzikler konusunda ise AGD derim, OST'leri muhteşemdi. Sadece Wild Romance dizisinde başrol kızımızın bir tel melodisi vardı, ona tutkuluydum işte. embarrassed.gif

AGD romantizm konusunda iyiydi, tabii 10. bölümden sonra baydığı kısımlar oluyordu. Keşke dörtlümüze ait anılar silsilesine daha fazla yer ayırmış olsalardı.

b5db230dc00866addee8fcb0d9ae3c5e.jpg

Vahşi Romantik'lerimiz de romantizm boyutu azdı ama ikilinin her anı izlenmeye değerdi, yani oyum Ajusshi'lerimiz yerine bu vahşilere gidiyor.

Wild_Romance_week37_captioncontest.jpeg

wild_romance_ep01_0439.png

Şu kıyafet dizaynını nasıl unutabilirim ki? :D

wromance100068.jpg

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?