Jump to content
  • Kayıt Ol

Dragon Ball Z 14.Film IMAX Sinemalarında


Underfined

Önerilen İletiler

44490l.jpg

Mangaka Akira Toriyama’nın hiçbir zaman unutulmayacak eseri Dragon Ball’ın son filmi Dragon Ball Z: Battle of Gods anime dünyasında bir ilki yaşatacak. Anime filmi IMAX sinema salonlarında gösterime girecek. Böylece yüksek çözünürlükle birlikte IMAX’te gösterilen dünyanın ilk animesi olacak. 30 Mart’ta gösterime girecek olan Dragon Ball Z: Battle of Gods 16 farklı IMAX sinemasında Japonya’da izleyenlerin beğenisine sunulacak.

Manganın 517 ve 518. bölümleri arasındaki zaman diliminde geçecek olan filmin hikayesi ve tasarımları bizzat Akira Toriyama’nın büyük yardımlarıyla hazırlandı. Mangaka, anime filminin açılışına özel olarak davet edildi. IMAX’in başkanı Greg Foster, “Akira Toriyama gibi biriyle beraber çalışmaktan ve de Dragon Ball gibi bir isimle ilk anime filmini IMAX’e taşımaktan dolayı gurur duyuyoruz.” şeklinde konuştu. Ayrıca Dragon Ball Z: Battle of Gods’taki hızlı aksiyon sahnelerinin IMAX teknolojisi ile kusursuz bir deneyim sunacağını sözlerine ekledi.

Dragon Ball anime filminin IMAX’te gösterilmesiyle birlikte ayrıca Amerika ve Avrupa’da da daha sonra gösterime girmesi gündeme geldi. Ancak bunun için şu an net bir şey söylenmesinin güç olduğu da belirtildi. Böyle bir durumun gerçekleşmesi halinde, anime filminin Türkiye’ye gelmesi için de pek bir engel olmayacak. Tek engel ne yazık ki her zamanki gibi Türkiye’de animelere olan bakış açısı. Buna karşılık bu anime filminin Japon hükümetinin maddi desteğiyle yapıldığını da belirtmek gerekiyor. Ayrıca Dragon Ball Z: Battle of Gods için rekor gelir bekleniyor.

Filmin fragmanı

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 6
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Underfined

    1

  • Ryuga

    1

  • karadevil52

    1

  • MousassaKanjeri

    1

filmi baya güzel olacak birde ımax varsa tamam görüntü kalitesi felan baya iyi olur savaş sahneleride iyileşir keşke tüm avrupada gösterime girse film çünkü japonyanın desteğiyle yapılmış orda giriyo türkiyedede girer belki

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Her sene bi tane DBZ filmi çıkarsalar hem biz seviniriz hem de paranın dibine vurular. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hani bizimkiler Japon devletinin böyle bir animasyona izin verdiğini görüp "hmm, koskoca devlet desteklediyse demek ki iyi bir şeymiş, biz bunu Türkiye'ye getirelim büyük bir proje diye reklamını da yaparız" gibisinden bir şey düşünürlerse Türkiye'ye gelir belki. :D (Çok iyimser bi yaklaşım oldu kabul ediyorum -_-)

Yine kendi evimizde bluray ripe kalacağız ama böyle bi filmi imax'de izleme düşüncesi bile güzel.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Şu tavşan kılıklı herif Yıkım Tanrısı çıkarsa ne gülerim ki ben.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

keşke z serisi değil de ilk seri ile ilgili güzel bir film yapsalar.Küçük goku, bulma deiğerleri ile çok güzel olurdu bence..

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?