Jump to content
  • Kayıt Ol

Chieko Honda aramızdan ayrıldı


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

images?q=tbn:ANd9GcTptt_y5m7SzbLEcc2ANBPv30mgtOwH0U0M526-JInPLTuyHjdPpA

Aoni Production ajansından bugün yapılan açıklamaya göre seiyuu Chieko Honda kanser sebepli çoklu komplikasyonlar sebebiyle hayatını kaybetti. 1963 doğumlu Chieko Honda özellikle 80'lerin ikinci yarısında olmak üzere birçok hatırlanabilir rolde yeralmıştı.

Gundam X'de Ennil El, Ask Dr Rin'de Azusa, Full Moon wo Sagashite'de Meroko Yui, Gall Force'de Amy, Heavy Metal L Gaim'de Fannelia Amu, Kimagure Orange Road'da Kurumi Kasuga, Lady Lady'de Sara Russell, Choujin Locke'de Nia ve Elena, ZZ Gundam serisinde Ple ve Ple 2, Sanshiro Plawres'de Machiko, Utena'da Kozue Kaoru, Red Photon Zillion'da Opaopa ve Emi, To Heart 2'de Haruka Yuzuhara, Tekkaman Blade'de Gloria ve Natasha, Soul Eater'de Maria Mjolnir, Silent Mobius'da Nami Yaginumo, Rurouni Kenshin'de Azusa Arai ve Zeorymer'da Homuro Miku rolleriyle hatırlanabilecek Chieko Honda en son Rurouni Kenshin: Shin Kyoto-hen'de Azusa Arai ve Vanquish oyununun Japonca sürümünde Elena Ivanova'yı seslendirmişti.

Söylenecek çok şey yok. Yeri doldurulmaz bir kayıp olduğu çok açık.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 4
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • rocker_tr

    1

  • Akuma_Blade

    1

  • CloudT

    1

  • bakatengu

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Kimagure Orange Road gibi bir kaç seriyle kendisini tanımıştım. Baya sevdiğim isimlerden biriydi. Haberi duyduğumda üzülmedim dersem yalan olur. Elin Japonu diye es geçip gidilmiyor işte. Bir çok seride karakterlere hayat veren ve kulağımızda bir yer edinden bir kişi için umursamamazlık yapamazdık. Her ne kadar yaşını başını almış gibi görünsede ölümü erken oldu gibi. Her neyse, serilerle yaşattığı karakterlerle ölümsüz olduğu aşikar. Ruhu huzur bulsun.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Artık doğal nedenlerden ölüm kalktı gibi. Hep kanser lafını duyuyorum çevremde hep. Kanser den ölenlerin sayısı azınsanmıyacak kadar çok oldu. Nana serisinin mangakası da kanser olması sebebiyle seriye ara verip tedavisi ile uğraşıyordu.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?