Jump to content
  • Kayıt Ol

Fairy Tail TV Serisi 30 Martta Sona Eriyor


CHOBiTS

Önerilen İletiler

47083l.jpg

Televi Magazine göre, Tv anime serisi Fairy Tail' in 30 matta sona ereceği duyuruldu.Yerine cumartesi günü Tanken Driland'ın yayınlanacağı belirtildi.

Kaynak:

http://myanimelist.net/forum/?topicid=565439

Scan of Televi Magazine, Scan of Jump SQ

Sitemizde yapılan haberleri paylaşırken AMT Fansub'tan alıntı olduğunu belirtmeyi unutmayın. Yazan: CHOBiTS

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 17
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    3

  • painscream

    2

  • CHOBiTS

    1

  • CloudT

    1

İyi bir karar olmuş, izlesem de filler ve filler öncesi arc ile baya can sıkıcı olmuştu. Bu arc ile biraz toparlanmaya başlamıştı. Mangaka yakında iyi bir haberin geleceğini ama şimdi söyleyemeyeceğini söylemiş.

Ayrıca geçen yıl da Bleach bitmişti yanlış hatırlamıyorsam Mart ayında. Gelecek yıl Mart ayına da Naruto' yu bekliyoruz artık. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Geçen Mart'ta o kadar çok seri bitti ki daha doğrusu bitmemesi istenilen seriler bitti. Dolayısıyla, bu mart'ta FT serininin biteceğini öğrenenler Mart Laneti diye muhabbetlere başladı. Aslında haklılarda, bir çok kişinin sevdiği seriler bitiyor yani seviyorum sevmiyorum orası ayrı mesele ama sevenleri için üzücü bir durum olduğuda aşikar. Fakat, mangakası iyi haberleri beklenmesi gerektiğini söyleyerekte umut vermeyi ihmal etmemiş.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

duyunca gerçekten üzüldüm inanasım gelmiyor bu güne kadar Fairy tail in bir bölümünde dahi sıkılmayan ve her yeni bölümü heyecanla bekleyen biri olarak oturup ağlayabilirim

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bence aramıza daha kaliteli bir stüdyonun animasyonlarıyla geri dönecek FT :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Darısı diğer uzun soluklu shounen'lerin başına. Shounen çok sevmediğim bir tür olmakla birlikte yinede izleyebileceğim bir türdür fakat +100 bölüm olunca cılkı çıkıyor. Özellikle Naruto'nun bitmesi şu an sevinebileceğim en iyi haber olurdu.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

bitmesi kötü oldu. en azından bu son arc ı bitirselerdi iyi olurdu. son arc yarım kalacak...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Mangasını takip ettiğimden animesini izlemek tam anlamı ile nasip olmadı 8 ya da 10 bölüm filan izleyebildim ancak mangadaki süper sahnelerin basite kaçmış gibi hissetmiştim ondan sonra animesini bıraktım, tabi bana öyle gelmiş olabilir belki saçma bir düşünce yüzünden animesini bırakmışta olabilirim ama şimdi sonlanacağını düşününce birden izlemek gelmedi desem yalan olur herhalde animesini takip ettiğim ve arşivlettiğim uzun soluklu yegane serilerden sadece One piece'i takip ediyorum şuan, Bleach'in animesini de güçlerini yitirdiği son bölüm de ara vermiştim ama onuda bırakmadım. Sanırım bu vesile ile animesine tekrar baştan indireceğim haber için çok teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Darısı Naruto'nu Başına Demek İsterdim Ama Bu Yazışmamız Üzerine Naruto 2 Film 1 Oyun ve Bir Sürüde Filler Yayınlar Nispet Olsun Diye... Sonra Demedi Demeyin.

Bir FanKülüp Mü Kursak Aslında... Naruto Bitsin Artık Diye...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ne mangasına ne animesine ne kadar zorlasam da ısınamadığım bir seriydi, zaten bir zaman sonra artık "gitmiyorsa zorlama" diyerek bırakmıştım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Milleti fillera boğacaklarına seriye ara verip adam akıllı seriler araya koymaları daha iyi olur bence. Fillerlar insanı mangasından bile soğutmaya başlıyor. Bleach bunun en büyük kanıtı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Fairy Tail çok ta uzatılmadı biraz tadında bırakıldı gibi, ilk çıktığı zamanlar One Piece gibi diğer animeler ile karşılaştırılmış ve genelde fazla ömür biçilmemişti. En son kaçıncı bölüm yayınlanır bilmiyorum ama Animesi şu an 170'lerde bu da nispeten başarılı olduğunu gösterir. Ne diyelim darısı sırf tutuldu diye gereksiz şekilde uzatılan diğer animelerin başına.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Seri 175. böüm yayınlandıktan sonra bitecek.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bitmesi çok üzücü.Hem animesini hem de mangasını severek takip ediyordum :(

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Mangaka'sı "Anime bitmeyecek, beklemeye devam edin" tarzında 2. bir açıklama daha yaptı ama yine detay vermedi. Bir konuda aynı kişiden iki açıklama üst üste geliyorsa o şeyin mutlaka aslı vardır, örneklerini gördük bunun.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 3 ay sonra...

"Kuzenim yazmış panpa. İyi haberler için 11 Temmuz'a kadar bekleyecekmişsiniz"

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?