Akuma_Blade 6 Mart 2013 Share 6 Mart 2013 [bimgx=500] http://media.animevice.com/uploads/0/69/539469-maken_ki__03__eyecatch_1.jpg[/bimgx] Maken Ki'nin yayıncısı Fujimi Shobo, Eylül 2013'de Maken Ki'nın geleceğini duyurdu. Yeni OVA bildik plaj klişelerini tekrarlayacak gibi görünüyor. Kaynak: ANN Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
xxxxxxx 6 Mart 2013 Share 6 Mart 2013 Pek kayda değer bir seri değildi dolayısıyla Ova'sından da birşey beklemiyorum... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
darkness167 6 Mart 2013 Share 6 Mart 2013 ben animesini pek beğenmedim mangasına kıyasla ama bakalım nasıl bir ova olacak Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Ungoend 6 Mart 2013 Share 6 Mart 2013 haber için teşekkürler eylül'e ne kaldı ki şurda hem su gibi akıp geçiyor zaman, izlemeye değer olan şeyler beklemeye , beklemeye değer olan şeylerde keşfedilmeye değerdir.. Maken ki fanıyım sanırım. Haber için tekrar teşekkürler Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 25 Haziran 2013 Yazar Share 25 Haziran 2013 コミックス『マケン姫ã£!ã€11å·»é™å®šç‰ˆPV - YouTube Fragman yayınlandı Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap