Jump to content
  • Kayıt Ol

Itazura na Kiss yeniden Live Action'a uyarlanıyor


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

kuws0.jpg

Klasikleşmiş Shojo Manga'ları üst sıralarda arasında gösterilen, Kaoru Tada'nın Itazura na Kiss'inin 29 Mart 2013'den yeniden Live Action'a uyarlanacağı duyuruldu. "Itazura na Kiss ~ Tokyo In Love" ismini taşıyacak bu Remake'in başrolünde 16 yaşındaki model ve aktris Honoka Mizuki (Maria Sama Ga Miteru) Kotoko rolünde yeralıyor. Naoki rolünde Yuki Furukawa (High School Debut, Rich Man Poor Woman) ve Kinnosuke rolünde Yuki Yamada (GTO Remake, Kaizoku Sentai Gokaiger) aşk üçgeninin diğer köşelerini oluşturmakta.

Başroldeki Honoka Miki kendini Kaoru Tada'nın büyük bir hayranı olduğunu ve eserin tüm ciltlerini okuduğunu da belirtiyor.

16 bölüm olarak planlanan dizinin bir diğer anlamı da Mangaka'sı Kaoru Tada'nın ölümüyle yarıda kalan seriden uyarlanmış olması. Manga buna rağmen Japonya'da 30 milyon kopya satarak kendi alanında önemli eserler arasına girmişti. Bu başarı üzerine 1996'da Japon yapımı ilk dizi uyarlaması geldi ve 2005'de Tayvan yapımı iki sezonluk bir uyarlama yapıldı (It Started with a Kiss), buna ek olarak 2008'de bir Stage Play uyarlaması ve 23 bölümlük bir Anime geldi. Güney Kore yapımı bir başka dizi uyarlaması ise 2010'da ekrana gelmişti.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 6
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CHOBiTS

    1

  • Akuma_Blade

    1

  • özz

    1

  • VarOlanBiri

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Animesi pek çok yapımda görmediğimiz sonlardan birine sahipti.Demek istediğim çoğu romantik yapımda sonda zar zor kavuşurlar öylece biter.Ama bunda lise sonrası üniversite hayatından tut orta yaşlara kadar olan yaşamlarınıda anlatıyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Animesini severek izlemiştim, hatta 3-4 kere izlemişimdir tekrardan. Başladığında bir kaç bölüm izlerim hoşuma giderse devam ederim. Yalnız Kinnosuke'nin sevgilisi olacak kızı kim oynayacak onu merak ediyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Animesini çok sıkılarak, zar zor bitirmiştim. :D Şimdi olsa devam etmez yarım bırakırdım. Hiç acımam yok artık. :011:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Animesini severek izlediğim hatta şu an arşive aldığım seri. Heyy heeyyy.

Dizi olarak gösterimine bakmamıştım. Ama live action olunca dikkatimide çekti. Prince of tennisten sonra bakmalıyım ^^

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Animesini, belli bir noktadan sonra fazla keyif almadan tamamlamıştım. Live Action uyarlamalarında başka şeyler bekler umuduyla Kore versiyonu olan Playfull Kiss'i izlemiştim ama dizide sonu hiç güzel tasarlamamışlardı. Oyunculuklar ise başrol kızımız hariç çok iyiydi, özellikle de anne rolündeki kadın oyuncu animedekine birebir benzetmiş. Irie rolü ise çok yerinde olmuştu, bu kadar Itazura bana yeterli gelecek gibi, başka versiyonlarına bakmam diye düşünüyorum ama yine de büyük konuşmamak lazım. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 6 ay sonra...

2013 baharında yayınlanan Itazura Na Kiss ~Love in Tokyo'nun resmi sitesinden dizinin 2. sezonuna yeşil ışık yakıldı.

Diziyle ilgili detaylar ise bir sonraki tarihte duyurulacak.

Dizinin ilk sezonunda ana karakterlerdenden Kotoko'yu model/aktris Miki Honoka (16), Naoki'yi aktör Furukawa Yuki (25) ve Ikezawa Kinnosuke'yi ise Yamada Yuki (22) canlandırmıştı. 16 bölüm süren dizi oldukça beğeni toplamıştı.

Kaynak: ANN

Animesini izlemiş ve baya beğenmiştim. Live action versiyonlardan ne Tayvan, ne Kore ne de Japon versiyonunu izledim. :D Ama izleyecek olursam ilk Japon versiyonunu izlemeyi düşünüyorum. Beklentilerimin altında çıkacak bir dizi olacağını hissettiğim için her ihtimale karşı Kore versiyonunu en sona saklıyorum. İzlemeden acımasız bir eleştiri gibi oldu ama... ^^"

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?