Jump to content
  • Kayıt Ol

Combat Arms


Exia

Önerilen İletiler

Combat Arms EU

20. yüzyıldaki soğuk savaşın kalıntıları arasında, -bir ideoloji diğer ideolojiyle yüzleşirken- dünya iki kutuplu bir eksen etrafında dönmeye başladı. Her kutup limitsiz bilimsel teknoloji ve askeri güç elde etmek için çalışmalara başladı. İronik bir şekilde, iki kutubun birbirine üstün gelme çabası iki güç arasında garip bir denge oluşturdu. Güçler arasındaki bu garip barış, hassas tansiyonun fırlamasıyla kırılgan bir hale gelip tamamen yok olabilirdi.

Havadaki savaş kokusu, insanları barış ve birlik içinde tutmak için alternatif planlara yöneltti; ama ne yazık ki iki kutup arasındaki barış fazlaca uzun sürmedi. Daha sonrasında iki kutup arasındaki savaş her zamankinden daha vahim bir hal aldı.

Süper güçler soğuk savaşı; kaos bölgelerinde etkin olabilmek, global yatırımları ve askeri bölgeleri elde etmek için uzatmakta kararlıydılar. Zengin ve fakir arasındaki fark açıldıkça, bazı ülkeler koalisyonlardan ayrılma kararı aldılar ve yeni bir oluşum içinde yeniden yapılanmaya başladılar. Dünya yeniden iki kutuplu bir hale gelmeye başlamıştı.

---

Mecha Severler için

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 3
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Exia

    3

  • ShinigamiKhan

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Tüm nexon oyunlarını oynamış biri olarak bunu da denemiştim yaklaşık 4-5 sene önceydi sanırım. O zamanlar fena değildi fakat geçen sene tekrar bir bakayım dediğimde nedense oyun rezalet göründü gözüme. Herhalde gözler artık Crysis 3 gibi oyunlara alıştığından olmalı. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

Update !!!

Uzun aradan sonra tekrar başladım

Nick IAmGundam

Clan Macross Plus 5 LVL (ispanyol ağırlıklı)

m7j7t.png

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?