Jump to content
  • Kayıt Ol

Golden Time


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

"Game no Dengeki Kanshasai 2013 & Dengeki Bunko: Haru no Saiten 2013" panelinde yapılan duyuruya göre Yuyuko Takemiya (Toradora)'nın 2010da başladığı ve ASCII MEdia Works'un geçtiğimiz Eylül ayında 6. cildine ulaşan Light Novel serisi Golden Time önümüzdeki dönemde Anime serisine uyarlanacak. Yapımın ayrıca 27 Eylül 2011'den itibaren aylık Comic Dengeki Daisy'de basılan bir de Manga adaptasyonu bulunuyordu ve bu adaptasyondaki karakter dizaynları Eeji Komatsu'ya (Maburaho, Iriya no Sora, UFO no NatsuJunk Force, Tristia of the Deep Blue Sea, VITA Sexualis) aitti.

Tanıtım:

http://www.animemangatr.com/forum/manga-tanitimlari-ve-incelemeleri/6481-golden-time/

Kaynak : ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 16
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    5

  • CHOBiTS

    4

  • darkness167

    2

  • VarOlanBiri

    1

Güzel bir konusu var, ilgimi çekti. Başladığında izlerim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bugün aldığım en güzel haber. Ne yalan soyliyim çok sevdiğim bu manganin haberini ben yapmak isterdim. Bir haftadirli haberlere bakmiyordum lakin bugün sabah içimden bununda animesi ciksa iyi olur manga çevirisi pek ilerlemiyor diyordum. Dileğim oldu sayılır. Bu arada tanıtım yanlış olmuş eğer sakincasi yoksa tanıtımını yazabilirmiyim. Hem light romanini hemde mangasini okuduğum tek yapım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Birkaç hafta önce rastgele karşıma çıkıp okumuştum fakat pek bir şey anlayamamıştım

Neyse bari animesi çıkınca takip ederim

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

@Chobits

ANN'de gördüğüm kadarıyla çevirmeye çalışmışmıştım ama yanlışlık gördüysen tanımını gir tabii ki.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Saol Akuma yarın dayımın bilgisayarından ayrıntılı bir tanıtım hazırlarım. Telefondan yazması ızdırap olur malum sevdiğin bir şeyi kısa ve baştan savma yapmak olmaz. manga olarak sana önermiştim sanirsam okumadiysan baslamanda fayda var ama animeden sogurum diyorsan sen bilirsin.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

@Chobits

Kanımca yayın tarihini ve bölüm sayısını bilmek gerekiyor. Eğer yaz sezonunda yayınlanacaksa yada 12-13 bölüm üstü bir uyarlama yapacaklarsa seriyi beklerim, yok eğer sonbahar-kış sezonunda yayınlanacaksa yada 12-13 bölümde bitecekse doğrudan Manga'sına başlarım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

güzel bir seriye benziyor.. artık animeye uyarlanınca çevrilir sitemizde inşallah:D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

mangasına bir göz atayım bayağı ilgi çekici bir anime olacak gibi zaten övgüye değmişsse takibede değecek bir seridir, kısa sürede çıkar umarım. Haber için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Aynı isimde bir drama ( Golden Time drama ) var, başlığı görünce onun animesi geliyor sandım. Sonra, tıp temalı bir anime diyerek hayrete düştüm. :D Kendi kendime ne alaka diyordum ki başlığa girince farklı bir şeyle karşı karşıya kaldım, sanırım çok hayalperest olmaya başladım. :P Yapımın konusu baya güzel, ortaya iyi bir şey çıkacak gibi. Allahtan sadece karakter tasarımı şu Iriya no Sora yapımıyla aynı, mangakası aynı olsaydı görüşüm şimdiden belliydi.

Haber için teşekkürler Akuma_Blade, ellerine sağlık. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 4 ay sonra...

Çizimleri mangadan biraz farklı daha çok boku wa tomodachi karakterleri gibi olmuş. Umarım sitemizden bir çevirmen bu güzel seriye el atar.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

çizimler güzelmiş :D konusunu tam bilmediğim için daha fazla yorum yapamıcam :D inş güzel bir seri olur

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

Yapımcılarda yeni sahne koymaktan üşeniyorlar artık. PV den farklı sahne koymuyorlar Teaserlara. Tek artısı iki başrolün seiyusuyla farklı birkonuşma metni okutmuşlar o kadar.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Karakterler falan çok canli duruyor, konusunu da beğenmiştim. Josei tadinda Seinen kokusu aliyorum seriden, 2-3 bölüm şans veririm muhtemelen.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?