CloudT 19 Mart 2013 19 Mart 2013 Aya Hirano bu sefer bir online oyun olan "The Knights of Avalon" ile karşımıza çıkıyor. Oldukça renkli görüntülerin yer aldığı oyun da Aya Hirano'nun zırhıyla oldukça dikkat çektiği gözlerden kaçmadı. The Knights of Avalon: アヴァãƒ*ンã�®é¨�士 第一話「è£�切りã€�篇 30秒 - YouTube Mobage アヴァãƒ*ンã�®é¨�士 「第二話 ãƒ�ェインã€� - YouTube アヴァãƒ*ンã�®é¨�士 第三話「ジョブ&å±�性ã€�篇 - YouTube アヴァãƒ*ンã�®é¨�士 第四話 「ã�‹ã�¤ã�¦ã�®ç›Ÿå�‹ã€�篇 - YouTube
ShinigamiKhan 19 Mart 2013 19 Mart 2013 Gameplay nasıl bilemem ama sonuçta telefon oyunu olduğundan pek bir şey beklenemez ama şu Japon'ların online telefon oyunu merakını bir türlü çözemedim doğrusu. Ha bir de tanıtım videolarını izlerken sanki Final Fantasy Dissidia tanıtımı izliyor gibi oldum. Bkz. dissidia karakteleri; [bimgx=750]http://img828.imageshack.us/img828/1925/11020206033711778575711.png[/bimgx] Edit: Aya Hirano da iyiymiş.
SPAWN-TheUndead 19 Mart 2013 19 Mart 2013 Bir sure oynadığım bir oyundu. Bir telefon oyunu için son derece iyi. Telefonun knight online'ı diyebiliriz biraz... ^^
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap