karaca855 20 Mart 2013 Share 20 Mart 2013 Selamlar sizden bi ricam var. uzun süreden beri istedigim bi anime var onu çevirebilirmisiniz. Anime nin adı les miserables shoujo cosette Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Day[9] 20 Mart 2013 Share 20 Mart 2013 Bu seri yanlış hatırlamıyorsam bir kanalda gösteriliyordu. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 20 Mart 2013 Share 20 Mart 2013 Bu seri yanlış hatırlamıyorsam bir kanalda gösteriliyordu. Bizde yayınlananlar arasında değil diye hatırlıyorum ben de. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Day[9] 20 Mart 2013 Share 20 Mart 2013 Buldum. Yumurcak'ta yayınlanıyormuş. http://www.yumurcak.tv/ShowProgramDetail.aspx?ContentId=139 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
karaca855 21 Mart 2013 Yazar Share 21 Mart 2013 Bu anime yi uzun süredir arıyordum ama hiç bir yerde bulamadım. Anime yi çeviren biri olsa bende güzel olur. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
tabibitosan 22 Mart 2013 Share 22 Mart 2013 Bu anime yi uzun süredir arıyordum ama hiç bir yerde bulamadım. Anime yi çeviren biri olsa bende güzel olur. Maalesef bu serinin çevrileceğini pek sanmıyorum. Zamanında televizyonda görünce çevirmek istemiştim ama İngilizce altyazısı hardsub yani gömülü altyazı. Başka bir dilde altyazı bulup sahne sahne izleyerek çevirmek gerek. Böyle olunca da çeviri hem zor hem de uzun olur. Bölüm sayısı 52 olunca çevirme isteği hemen kaçıyor. En azından benim için böyle oldu. Ama çevirecek bir arkadaş çıkarsa İngilizceye çeviren grupla anlaşıp altyazıyı alabilir belki. Raw versiyonları da internette bulunuyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap