Akuma_Blade 27 Mart 2013 Share 27 Mart 2013 Konuyu arattım ama bulamayınca açayım dedim. Noriaka Takaya (Bakuman) ve Seiji Kishi (Persona 4, Aura, Carnival Phantasm, Danganronpa Kibō no Gakuen to Zetsubō no Kōkōsei The Animation, Devil Survivor 2 The Animation, Tentai Senshi Sunred, Ragnarok The Animation, Seto no Hanayome, Kamisama Dolls, Galaxy Angel Rune, Jinrui wa Suitai Shimashita)'nın yöneteceği senaryoyu Jun Kumagai (Persona 3 Movie'de Aura, Persona 4, Jinrui wa Suitai Shimashita) hazırlarken karakter dizayn adaptasyonlarını Keisuke Watabe (Apocalypse Zero, Zoids Fuzors, Brest of Stars & Banners of Stars) Shoji Meguri (Persona 4 ve Persona: Trinity Soul'un yanısıra Maken X, Persona ve Shin Megami Tensei oyunları) ise müzikleri hazırlıyor. Filmin sonbahar 2013 sezonunda gösterime girmesi düşünülüyor. Seiyuu kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Akira Ishida as Makoto Yuki (silent Protagonist in game) Megumi Toyoguchi as Yukari Takeba Kousuke Toriumi as Junpei Iori Rie Tanaka as Mitsuru Kirijo Hikaru Midorikawa as Akihiko Sanada Mamiko Noto as Fuka Yamagishi Isamu Tanonaka (special guest star) as Igor Miyuki Sawashiro as Elisabeth Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
dark 27 Mart 2013 Share 27 Mart 2013 persona4 hoşuma gitmişti beklemedeyim tanıtım için teşekkürler Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
xxxxxxx 27 Mart 2013 Share 27 Mart 2013 3-4ay önce konsolda persona 3 oynamıştım ve cidden güzel bir yapımdı bu sene devil survivor da anime oluyordu sanırım persona 4 den sonra atlus'un oyunları epey ilgi çekti.Müzik konusunda oyundaki müzikler kullanılacağından eminim fena olmaz fakat umarım animasyonu iyi yaparlar.Yapmasalar bile sırf Mitsuru Kirijo,thanatos için animesinide izlerim Birde inşallah çocukların izleyeceği düzeyde yapmazlar diğer türlü evokerleri kesin ortadan kaldırırlar(evoker personayı çıkarmak için kendi kafalarına sıktıkları silah) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 17 Kasım 2013 Yazar Share 17 Kasım 2013 「PERSONA3 THE MOVIEã€ï¼ƒ1 Spring of Birth PV4 [ペルソナ3] - YouTube Yeni fragman yayınlandı Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap