Jump to content
  • Kayıt Ol

Hentai Ouji to Warawanai Neko


painscream

Önerilen İletiler

45554l.jpg

Konu: Yokodera sapık düşünceli sıradan bir lise öğrencisidir. Ne varki normal düşündüklerini bile söyleyemeyip hep içine attığı için sürekli çevresindekilerin ona karşı olan beklentilerine göre hareket etmektedir. Bu huyundan kendiside nefret etmektedir.Bu yüzden başladığı işler sürekli amacının dışında sonuçlanmaktadır. Koridor zemini parlatıp geçen kızların eteklerinin altına bakmak isterken okulu güzelleştirmeye katkılarından dolayı ödül almak, parkta geçen kızların eteklerinin altına bakmak için eğilip otları temizlerken halka açık alanları temizlediği için gazetecilere ropörtaj vermek, bisikletle dolaşırken eteği açılan bir kadıan bakarken kaçan hırsıza çarpıp etkisiz hale getirdiği için ödül almak ve Yüzme kulübünde olmak isterken koşu takımına girmek örnek olarak verilebilir. Bir gün kendi gibi sapık arkadaşı neden Warawanai Neko(Gülümsemeyen Kedi Heykeli) dan dilekte bulunmuyorsun der. Arkadaşının verdiği bikinili tam boy kadın yastığını adak olarak sunmak için heykelin bulunduğu tepedeki büyük çam ağacının dibine geceleyin gider. Dileği sahte yüz ifadesini atarak düşüncelerini rahatça söyleyebilmektir. Heykelin dilekleri gerçekleştirdiğine inanmasada denemekten zarar gelmez diye adağını hazırlamaya başlar o sırada dilek dilemek için başka biri daha gelir. Gelen Tsukiko Tsutsukakushi adlı çocuksu görünen bir kızdır. Yastığı tecavüz edilmiş bir kadın cesedi sanıp oradan kaçmaya başlar. Yokodera yanlış anladığını söylemek ve durumu izah etmek için peşinden koşar. Tsukiko'yu kolundan tutar ve üstüne düşer.Kız lütfen bana tecavüz etme diye yalvarmaya başlar en azından iki yıl bekle olgunlaşana kadar der. Yokodera durumu izah eder kız da kendisinin dilek dilemeye geldiğini söyler. Kızın sorunu ise duygularını ifade etmekten kurtulmaktır. Bir gece sohbetinden sonra ikili arkadaş olurlar ve dileklerini dilerler. İkisininde adaklarının bazı kısımları yok olur. Dileklerinin kabul olduğunu düşünerek evlerine dönerler. Ertesi gün Yokodera düşüncelerini içinde tutamadığını fark eder ve artık sesli düşünmeye başlamıştır. Başta hoşuna gitsede okula giderken işler değişecektir. Cünkü nerede bir kız görse aklına gelen sapıkça ya da insanların söylemeye çekindiği şeyleri anında söylemeye başlamıştır. Koşu takımının korkulan kaptanı ve Çelik Kral lakaplı sempaisine bile içinden gelenleri bir anda döker kendini tutmaya çalışsada başaramaz. Kız sonunda ona Hentai Ouji lakabını takar ve bundan sonra tüm okul onu bu lakapla anar. Dilek dilerken karşılaştığı kızında kendi okulunda bir alt sınıfında olduğunu öğrenir ve bu hallerine bir çözüm bulmak ve eskiye geri dönmek istediğini söylerek yardım ister. İkili birlikte dileklerinde kaybettikleri eşyaların kimlere adapte olduğunu bulmak için arama başlarlar.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 3 hafta sonra...
  • İleti 9
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • VarOlanBiri

    4

  • painscream

    3

  • bedifeci

    1

  • Nami*

    1

İlk bölümü sonunda izleyebildim, izlerken ciddi anlamda eğlendim. Bence bu sezonun en iyi komedisi bu olacak.

Karakterimiz zaten sapıktı bu özellik ile daha üst boyuta geçti artık. Gerçekten hentai ouji lakabını hak ediyor kendisi. Adam mayolu kızları görmek için yağmur dememiş çamur dememiş antremanlarını hiç aksatmamış. En azından spor da yapmış sapıklık yanında :)

Warewanai Neko hem kedi için hem kız için kullanılmış. Ben ilk kız için kullanıldığını düşünmüştüm konuyu okumadan ama meğer dilekleri gerçekleştiren kedi heykeliymiş. Kızımız daha tatlıydı gülerken ama bu ifadesiz hallerinden de iyi komedi çıkacağını düşünüyorum. İfadesiz bir şekilde o kadar utandım ki ölebilirim demesi de baya hoşuma gitti seriden.

Bu sezonun komedi bakımından en beğendiğim serisi oldu ilk bölüm ile birlikte. Umarım bu şekilde devam eder - edecek gibi duruyor- ve ben de zevk ile takip ederim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

1. Bölüm itibariyle ben de ayrı bir yeri oldu. Cidden güzel bir yapım olacak gibi görünüyor.

Baş karakterin sapık oluşu ayrı bir hava katıyor. Kızın ifadesiz halleri de acayip güzel ve güzel olacağa benziyor. Tomo-boy'dan sonra böyle karakterler görmek güzel oluyor:)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Sizin kadar beğenmesem de ;vasatın altına da inmedi diyebilirim.Bundan sonra her aşağı düşen performans da bırakabilecegim bir seri olacaktır.Umarım seri eğlendirerek kendini aşar.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

animenin adını görünce "-kesin büyükgöğüslü kızlar haremiyle alakalı birşeydir" dedim :D ama yorumlara bakılırsa ve öyle kızların olmadığınıda anlayınca izlemeyi düşünmeye başladım

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Komik bir konusu varmış. Döndüğümde izlerim artık. Çok şey kaçırdım yav. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

2. Bölümde gayet güzeldi. İzlerken acayip eğlendim. Güzel olacağı umudum hala devam ediyor. Bende Tsukushi Tsutsukakushi'yi neden bu kadar çok sevdim diyordum, B Gata H Kei'den Yamada'nın seiyusuymuş:)

Tsukushi'nin geçmişi hakkında ufakta olsa bir şeyler öğreniyoruz, ablasının koşu takımının kaptanı olduğunu öğreniyoruz. Azusa'nın da gerçek hayatı hakkında bilgiler ediniyoruz. Özellikle son canlandırmadaki seslendirme acayip güzeldi, Azusa falan:)

İlk bölümde olduğu gibi 2. bölümde de ifadesizliğiyle alakalı bir söz vardı;

''Neyse ki utanıyor olsam da şu an belli edemiyorum.''

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

3. Bölümde gayet güzeldi, bence hikaye oldukça iyi ilerliyor.

Daha önceden birbirleriyle karşılaşmış olduklarını görüyoruz.

Elemanımız çekingenliğini geri alıyor. Acayip tatlı ve sevimli bir kız:) Özellikle resimli hikayesi de acayip güzeldi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

4. Bölüm;

Yine güzel bir bölümdü, tsuka'nın ablasıyla olan anlaşmazlığı sanırım sonunda bitti.

Özellikle bölümün sonu güzeldi, acaba elemanın evi bir anda yok olduğuna göre, Tsuka'da mı kalacak acaba? Öyle bir şey olursa güzel bölümler ortaya çıkacağını düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

4. Bölüm

Bölüm gerçekten güzeldi. Özellikle şu 2 sahne çok iyiydi:

Bizim eleman kızın ablasına yakalanır daha öncesinde ve bir daha gördüğünde ablası tam cezalandıracakken: ''benim ikiz kardeşim o. Ne kadar da pislik değil mi? 2 kızı birden idare ediyor. '' demesi ve kızın buna inanması.

2. olarak da ablasının kardeşi ile evlenme düşünceleri. Tam komediydi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?