Akuma_Blade 31 Mart 2013 Share 31 Mart 2013 PSP için dating sim oyunlarından Photo Kano'nun MADHOUSE tarafından hazırlanan Anime adaptasyonu için fragman yayınlandı. Serinin konusu kısaca şöyle: Sıradan bir lise 2. sınıf öğrencisi Kazuya Maeda yaz tatili bitmeden tek lensli bir fotoğraf makinesi alır ve amatör fotoğrafçılığa başlar. Okuldaki kızların fotoğraflarını çekmesi onlarla romantik ilişkilerinin de başlangıcı olacaktır. Key animasyon geçmişli Akitoshi Yokoyama bu serinin yönetmenliğini ve senaristliğini üstleniyor, yine benzer şekilde Mae Shimada karakter dizaynlarını yapıyor. Mina Kubota (Aria, Kasnnazuki no Miko, Kaleido Star, A Letter To Momo) ise müzikleri hazırlıyor. Fragmandan gördüğüm kadarıyla serinin renk paleti Amagmi SS'ye oldukça benziyor, her iki serinin yapımın da dating sim çıkışlı olduğu ve her ikisinde de yapımcısının Enterbrain olduğunu düşününce bu pek de tesadüf gibi görünmüyor. Serinin senaryo, reji ve karakter dizaynı konusunda pek de yetkin olmayan isimlere teslim edilmiş olmasından dolayı seiyuu kadrosuna biraz daha yaslanılmış: Akiko Hasegawa as Rū Narita Asuka Ōgame as Rina Yunoki Aya Endo as Momoko Ōtani Ayahi Takagaki as Yūko Uchida Chiwa Saito as Nonoka Masaki Hikaru Midorikawa as Hiromichi Kudō Hisako Kanemoto as Mai Sakura Kanae Itō as Haruka Niimi Kaori Mizuhashi as Hikari Sanehara Kaoru Mizuhara as Katsumi Kurebayashi Mai Nakahara as Aki Muruto Mariya Ise as Kanon Maeda Minoru Shiraishi as Itta Nakagawa Miyuki Sawashiro as Tomoe Misumi Nobuhiko Okamoto as Takashi Azuma Saori Seto as Misa Kitagawa Veteran seiyuu'lardan Hikaru Midorikawa aynı zamanda serinin anlatıcılığını yapıyor. İlginç bir seçim olduğu kesin ama fragmanda duyduğum kadarıyla seriyle fazlaca uyumsuz gibime geldi. Fragman yayınlanınca konusunu da bulamayınca zoraki olarak açmak zorunda kaldım zira yapım pek de iç açıcı görünmedi en azından bana. Seri 4 Nisan 2013'de yayına başlıyor. Çok fazla birşey beklemesem de ilk birkaç bölüme bakabilirim diyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
KiritoKo 31 Mart 2013 Share 31 Mart 2013 güzel bi seri olcak gibi görünüyor 4 nisanı bekliyoruzda seriyi siz mi alıcaksınız fansub için ?? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Akuma_Blade 31 Mart 2013 Yazar Share 31 Mart 2013 güzel bi seri olcak gibi görünüyor 4 nisanı bekliyoruzda seriyi siz mi alıcaksınız fansub için ?? Seri içimi pek açmadı. Ayrıyeten bu sezon elim bir hayli dolu olacak: Zaten yaptığım serilere ek olarak Kakumeiki Valvrave (yada belki ayriyeten Majestic Prince), belki yardım eden olursa diye de Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru ve Aku no Hana'nın bir parçası olmak isterim diyeceğim ama bu seriyi isteyen alabilir. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
fake 31 Mart 2013 Share 31 Mart 2013 Böylece Photo Kano beklentisi de biter Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ShinigamiKhan 31 Mart 2013 Share 31 Mart 2013 Böylece Photo Kano beklentisi de biter +1 güzel bi seri olcak gibi görünüyor 4 nisanı bekliyoruzda seriyi siz mi alıcaksınız fansub için ?? el sürmeye değmeyecek bir seri, temin edebilirim bunu Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
darkness167 31 Mart 2013 Share 31 Mart 2013 konusunu beğendim bakalım çıksında Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap